Жінка спокушала і труїла чоловіків отрутою: її відправили в СІЗО

Зловмисниця визнала провину на судовому засіданні

Суд Одеси обрав запобіжний захід 24-річній Ірині К., яка підозрюється у вбивстві за допомогою отрути 35-річного чоловіка, чиє тіло знайшли в його квартирі на вул. Левітана. Про це повідомило одеське видання "Думська", зазначивши, що молоду жінку відправили під варту без права виходу на свободу під заставу.

Як показало розслідування, мешканка Одеси знайомилася в соціальних мережах з чоловіками, приходила до них додому або зустрічалася в публічному місці, де підсипала отруту в їх напої, щоб обікрасти разом зі спільниками. За даними слідства, їх у неї було двоє.

Коли її жертва заснула у квартирі, злочинниця відкрила замок і впустила спільників, які винесли 15 тисяч доларів. Чоловік помер, не приходячи до тями. Правоохоронці, відстеживши контакти загиблого, оперативно розшукали підозрювану і затримали її. Розшук спільників триває.

Зловмисниця визнала провину на судовому засіданні, але заперечувала навмисне вбивство. Суддя відправила підозрювану під варту.

Нагадаємо, поліцейскі виявили наркоплантацію у дворі приватного будинку в Київському районі Одеси. Господар вирощував у теплиці близько 50 кущів конопель. Під час обшуку правоохоронці виявили та вилучили півтора кілограма висушеної коноплі та ще кілограм подрібненого канабісу, який був готовий до вживання, а також пристосування для куріння наркотику.

Раніше "Коментарі" писали, що 9 грудня в Одесі накрили Telegram-канал по збуту наркотиків. Порушник наносив рекламні оголошення на будинку червоною красою. Нещодавно стало також відомо, що під Одесою евакуювали стадо голодних чорних буйволів.