Головна Новини Суспільство неймовірно Жінка схудла на 90 кілограмів, щоб "стати" Барбі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка схудла на 90 кілограмів, щоб "стати" Барбі (ФОТО)

Дівчина з Австралії скинула 90 кілограмів, щоб стати схожою на ляльку Барбі, яких з дитинства колекціонує

31 січня 2022, 22:15
Поділіться публікацією:

36-річна австралійка Кайла Лаванда розповіла, як любов до ляльок Барбі допомогла їй позбутися зайвої ваги. Про це повідомляє видання Dailystar.

Жінка схудла на 90 кілограмів, щоб "стати" Барбі (ФОТО)

Жінка схудла, щоб "стати" Барбі (фото з відкритих джерел)

Дівчина, вага якої складала 155 кілограмів, зуміла схуднути, щоб виглядати так, як її улюблена знаменита лялька. Кайла зізналася, що з самого дитинства колекціонує Барбі й дуже хотіла про таку фігуру, як в улюбленого персонажа.

У 36 років жінка почала відповідально підходити до процесу свого схуднення, вона почала інтенсивні фізичні тренування і переглянула режим харчування, які згодом принесли свої результати. Вона спочатку позбулася 14 кілограмів, після чого її вага зупинилася на одному показнику й перестала знижуватися. Кайла почала звертатись за допомогою до дієтологів, пробувала різні дієти, але все було безрезультатно. І у 2018 році вона вирішила зробити операцію та видалити 80% шлунка.

Після операції, коли австралійка відновила сили, продовжила змінювати свій спосіб життя, вона виключила з раціону цукор, прості вуглеводи, оброблені продукти та фаст-фуд. Також вона щодня ходила до спортзалу, займалася бігом та гуляла у парку. В результаті їй вдалося схуднути на 90 кілограмів, і її нова фігура стала схожою, як в улюбленої ляльки. Тепер жінка це підкреслює за допомогою різноманітних тематичних образів.

Жінка схудла на 90 кілограмів, щоб ”стати” Барбі (ФОТО) - фото 2
Жінка схудла на 90 кілограмів, щоб ”стати” Барбі (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, що 23-річна дівчина з Канади так захотіла бути схожою на ляльку Барбі, що витратила на пластичні операції вже 70 тисяч доларів (майже 2 мільйони гривень).

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на честь творця вакцини проти коронавірусу створили ляльку Барбі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини