Головна Новини Суспільство події На честь розробниці вакцини проти коронавірусу створили ляльку Барбі: як вона виглядає (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На честь розробниці вакцини проти коронавірусу створили ляльку Барбі: як вона виглядає (ФОТО, ВІДЕО)

Спочатку іграшка науковиці здалася дуже дивною

4 серпня 2021, 19:40
Поділіться публікацією:

На честь розробниці вакцини проти коронавірусу створили ляльку Барбі: як вона виглядає (ФОТО, ВІДЕО)

Сара Гілберт (фото з відкритих джерел)

У світі з'явилася нова лялька Барбі. Її створила компанії  Mattel. Відомо, що іграшку зробили з реальної людини -  професорки Оксфордського університету Сари Гілберт. Саме  вона очолила команду з науковців, яка розробляла препарат проти коронавірусу - AstraZeneca. Про це пише ВВС.

 У повідомленні авторитетного видання йдеться, що професорка спочатку не оцінила свою іграшкову копію. Професорка зізналася, що спочатку іграшка здалася їй  дуже дивною. Але Гілберт хоче, щоб її іграшкова копія надихала дітей.

"Я дуже  хочу, щоб моя лялька розповідала дітям про професії, з якими вони ще не знайомі, до прикладу, вакцинолог",- заявила науковиця.

Стало відомо, що лялька Сари Гілберт — одна з 6 іграшок, які були придумані та створені на честь видатних жінок, які досягли вагомих результатів в науці, технологіях, інженерії та математиці.

Зовсім скоро компанія випустить  іграшки на честь лікарки з Австралії, яка допомогла створити багаторазовий одяг для медичних працівників, біомедичної дослідниці з Бразилії.

На честь розробниці вакцини проти коронавірусу створили ляльку Барбі: як вона виглядає (ФОТО, ВІДЕО) - фото 2
На честь розробниці вакцини проти коронавірусу створили ляльку Барбі: як вона виглядає (ФОТО, ВІДЕО) - фото 3
На честь розробниці вакцини проти коронавірусу створили ляльку Барбі: як вона виглядає (ФОТО, ВІДЕО) - фото 4

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що Mattel випустила ляльку Барбі на честь Елтона Джона. На честь легендарного британського музиканта, власника п'яти премій Греммі Елтона Джона компанія Mattel випустила ляльку Барбі.

Лялька зовні не схожа на музиканта — вона стилізована за його подобою. Обмежена серія ляльок Барбі буде одягнена в блискучий топ і розкльошені джинси з ініціалами музиканта. У неї також будуть райдужні чоботи на платформі, фіолетовий капелюшок і фірмові блискучі рожеві сонцезахисні окуляри Елтона.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини