Головна Новини Суспільство неймовірно Жінка інсценувала смерть у Facebook, щоб не віддавати борги
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка інсценувала смерть у Facebook, щоб не віддавати борги

Індонезійська жінка, на ім'я Ліза Деві Праміта, вирішила прикинутись мертвою, щоб не повертати борги. Для цього вона використала соцмережу Facebook.

3 січня 2023, 11:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Соціальні мережі стали основним джерелом інформації про людей в цифрову епоху. Більшість з того, що ми дізнаємося публікується в Facebook, Twitter чи Instagram, так ми знаємо, що відбувається з нашими близькими чи друзями. Одна жінка вирішила скористатись цим, щоб не повертати борг. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на індонезійський портал новин Tribun News.

Жінка інсценувала смерть у Facebook, щоб не віддавати борги

Жінка притворилась мертвою у Facebook. Фото з Facebook.

Ліза Праміта позичила у своєї онлайн-подруги Майї Гунаван суму в 4,2 млн індонезійських рупі, що становить близько 10 тис. гривень, до 20 листопада. Індонезійка не змогла повернути борг, тому кінцевий термін перенесли на грудень. Проте і цього разу Ліза Праміта не повернула гроші.

12 грудня Майї Гунаван побачила у Facebook допис від доньки боржника, про те що жінка загинула в ДТП неподалік власного будинку, а її тіло поховають за 600 км звідси. З часом у мережу потрапило фото з нібито мертвою Лізою Прамітою.

Жінка інсценувала смерть у Facebook, щоб не віддавати борги - фото 2

Проте, з часом Майї Гунаван помітила невідповідність у дописах про смерть на Facebook. Жінку насторожив той факт, що її боржницю поховають за 600 км від дому. Також виявилось, що частину зображень було взято з Google, а одяг не відповідав традиційній поховальній церемонії.

Незабаром донька, яка писала про смерть матері, зізналась, що це була спроба уникнення від повернення боргу. Майї Гунаван заявила місцевим ЗМІ, що поки не звертатиметься в поліцію, проте її боржник зник з мережі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Польщі торкнулись питання про повернення смертної кари.

Також "Коментарі" писав про те, що в Індонезії каратимуть за секс поза шлюбом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини