Головна Новини Суспільство неймовірно Забув розлучитися перед весіллям: як жінка дізналася про другу дружину
commentss НОВИНИ Всі новини

Забув розлучитися перед весіллям: як жінка дізналася про другу дружину

Жінка перед святкуванням весілля дізналася, що її коханий вже одружений: вона подала на нього до поліції за двоєженство та підробку документів

23 січня 2022, 13:10
Поділіться публікацією:

Моніка, яка збиралася заміж за свого коханого, раптово дізналася, що він одружений з іншою жінкою, а її весь час обманював. Цією сумною історією жінка поділилася з виданням The Sun.

Забув розлучитися перед весіллям: як жінка дізналася про другу дружину

Жінка перед весіллям дізналася, що її чоловік одружений (фото з відкритих джерел)

Моніка зазначила, що зустріла Саймона у Празі та закохалася у нього буквально з перших хвилин. Їх стосунки розвивалися стрімко, після 3 тижнів знайомства вони вже почали жити разом і замислювалися про весілля. Але перед заручинами із Саймоном Моніка отримала повідомлення у Facebook від жінки, яка стверджувала, що вона – його дружина. Тоді чоловік зізнався, що на цей час перебуває у шлюборозлучному процесі та нема чого переживати, скоро він буде офіційно вільний і вони зможуть укласти шлюб.

Моніка зазначила, що повірила коханому, адже раніше він завжди казав їй правду. Через деякий час Саймон приніс документ, що нібито підтверджує його розлучення з колишньою дружиною. Тоді пара все ж таки заручилася у Празі. Але Моніку схвилював факт, що їй у соціальній мережі продовжувала писати колишня майбутнього чоловіка. Тоді жінка вирішила самостійно розслідувати справу та звернулася до реєстру.

Через деякий час вона дізналася, що Саймон справді ще одружений і подала на нього до поліції за підробку документів та двоєженство.

Нагадаємо, на весіллях іноді відбуваються різні речі та курйози, у Багдаді, наприклад, не встигла пара одружитися, як тут же розлучилася. Нареченому, як виявилося, не сподобався подарунок, який подарувала йому кохана.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що рано чи пізно у стосунках порушується питання про шлюб. І найчастіше він цікавить жінок. Але цей серйозний крок варто робити партнерам, які впевнені у своїх почуттях один до одного. Експерти розповіли, які показники допомагають визначити, що настав час поговорити з другою половинкою про створення сім'ї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини