Головна Новини Суспільство неймовірно Чоловік розлучився з дружиною просто на весіллі: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік розлучився з дружиною просто на весіллі: що сталося

У Багдаді на весіллі наречений посварився зі своєю дружиною, і вони відразу ж розлучилися: що спричинило скандал

19 січня 2022, 13:15 comments1076
Поділіться публікацією:

На весіллях іноді відбуваються різні речі та курйози, у Багдаді, наприклад, не встигла пара одружитися, як тут же розлучилася. Нареченому, як виявилося, не сподобався подарунок, який зробила йому кохана.

Чоловік розлучився з дружиною просто на весіллі: що сталося

Весілля закінчилося розлученням (фото з відкритих джерел)

Як повідомляє видання Gulf News, чоловік розлучився з дружиною відразу під час весілля, тому що на святі вона вирішила заспівати для нього пісню "Mesaytara" ("Я доміную"), популярну у місцевих краях. Її співає сирійська виконавиця Ламіс Кан. У треку є наступні рядки: "Я доміную, і ти слідуватимеш моїм вказівкам. Я зведу тебе з розуму, якщо ти подивишся на інших дівчат на вулиці. Так, я доміную. Ти мій цукор".

Почувши слова пісні, наречений та його родичі розсердилися, взявши це за провокацію. Чоловік не зміг заспокоїтись і вирішив одразу ж розлучитися з нареченою. І це було найшвидше розлучення, зафіксоване цього року в країні. Варто зазначити, що у Багдаді у жінок традиційно тяжке становище із правами.

Можливо, дівчина спеціально це зробила, щоб не виходити заміж, бо такий випадок трапився в Йорданії. Там пара також розлучилася одразу на весіллі, бо наречена заспівала цю пісню для нареченого.

Нагадаємо, що Кріс Галера — відома модель із Бразилії вирішила торік вийти заміж, але лише за себе кохану. Вона зазначила, що любов до себе — найкращий вид кохання. Проте її ідеальний шлюб тривав лише три місяці.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 27-річний наречений з Індії Рамакан Патра скасовував власне весілля через те, що не побачив на столі улюблену страву.

Читайте також, жінка 10 разів виходила заміж і щоразу робила одну й ту саму помилку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини