Головна Новини Суспільство неймовірно Бразилійка вийшла заміж за саму себе, але розлучилася: у чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Бразилійка вийшла заміж за саму себе, але розлучилася: у чому причина

33-річна модель із Бразилії у вересні вийшла заміж сама за себе, але її шлюб продовжився недовго: у чому причина

28 листопада 2021, 18:10
Поділіться публікацією:

Кріс Галера — відома модель із Бразилії вирішила цього року вийти заміж, але за себе кохану. Вона зазначила, що любов до себе – найкращий вид кохання. Однак її ідеальний шлюб тривав лише три місяці.

Бразилійка вийшла заміж за саму себе, але розлучилася: у чому причина

Модель вийшла заміж за саму себе / Фото: @Cris Galêra

Як повідомляє видання Mirror, у вересні красуня одягла весільну сукню, яка підкреслила її фігуру, зробила зачіску і макіяж і вирушила до католицької церкви, зробивши гарні весільні кадри. Кріс пояснила, що наважилася на такий крок, щоб проповідувати "любов до себе".

На своїй сторінці в Instagram 33-річна модель написала, що потрапила під хвилю сологамії (шлюб людини із собою) і вирішила своїм прикладом надихнути жінок підвищувати власну самооцінку.

Бразилійка вийшла заміж за саму себе, але розлучилася: у чому причина - фото 2

Але її шлюб тривав лише майже три місяці. Красуня заявила, що змушена розлучитися з собою, бо "декого" зустріла та закохалася.

Нагадаємо, що 23-річна Лаура з канадського міста Саанич внаслідок нещасного випадку втратила пам'ять і забула навіть про те, що вона одружена. Чоловікові дівчини довелося вкотре робити їй пропозицію.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що минулого року 33-річний чоловік Діого Рабела одружився сам із собою, влаштувавши романтичну церемонію на березі Атлантичного океану. Річ у тому, що Дієго напередодні весілля покинув коханий, але він вирішив не скасовувати свято.

Читайте також, що в Індонезії місцевий житель одружився зі своєю електронною помічницею – розумною машиною, яка готує різноманітні страви з рису. Глава своєрідної сім'ї обсипав компліментами свою нову дружину, мовляв, тиха, любляча, скромна, виконує всі його бажання та смачно готує.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини