Головна Новини Суспільство неймовірно Як виграти мільйон в лотерею: чоловік поділився секретною формулою, яка допомогла йому зірвати джекпот
commentss НОВИНИ Всі новини

Як виграти мільйон в лотерею: чоловік поділився секретною формулою, яка допомогла йому зірвати джекпот

Виграти в лотерею велику суму і одним махом вирішити свої фінансові проблеми – мрія багатьох людей. Однак щастить одиницям. І йти до своєї мрії інколи потрібно не один десяток років

5 липня 2023, 15:35 comments2259
Поділіться публікацією:

Аби стати мільйонером, американцю Річарду Лустіг з Орландо, штат Флорида, знадобилося майже 17 років. Щастити йому почало тільки після того, як припинив сподіватися на успіх і почав вираховувати формулу виграшу.

Як виграти мільйон в лотерею: чоловік поділився секретною формулою, яка допомогла йому зірвати джекпот

Щоб виграти в лотерею, одного везіння недостатньо (фото з відкритих джерел)

 Він зізнається, що спочатку мріяв зірвати джекпот ледь не з першого разу, аби все кинути, купити круту яхту і жити в своє задоволення. Тому лотерейних квитків купляв багато – практично щодня, наївно вважаючи, що кількість переросте в якість. Однак результату це не давало – він програвав раз за разом, рік за роком…

 Зараз чоловік каже, що інакше й бути не може, якщо не мати бодай якогось плану і обирати квитки навмання. Коли він це зрозумів, почав записувати всі комбінації цифр, аналізувати їх. І зрештою зірвав вимріяний джекпот у розмірі 842 152 долари. Потім вигравав ще – шість разів, щоправда, значно менші суми. Загалом його виграш таки сягнув мільйон, навіть більше – 1 052 205 доларів.

 Тепер Річард Лустіг готовий поділитися "секретами фірми", як виграти в лотерею.

 Правило перше: завжди закреслювати цифри в лотерейному квитку власноруч – не погоджуватися на номер, згенерований компютером. У такого "швидкого вибору" шанси на виграш наближені до нуля, адже щораз це різні комбінації цифр, вибрані рандомно.

Правило друге: не зациклюватися на датах – днях народження домочадців, дні весілля, знайомства, придбання першого авто тощо. Вони просто кочуватимуть з одного квитка в інший, звужуватимуть кількість комбінацій цифр і, відповідно, зменшуватимуть шанси на виграш. До того ж, номери бажано розподіляти по всій лотерейній сітці.

Правило третє: проаналізувати, які номери ставали виграшними (маються на увазі і чужі лотерейні квитки) і вирахувати "щасливі" – ті, які найчастіше зустрічаються. І щоразу їх використовувати (якщо купляєте більше одного квитка – використовувати різні комбінації цих цифр). Адже "джекпот виграє набір чисел, а не окремі числа". 

 Правило четверте: грати постійно! Але за однієї умови: витрачати на це ви маєте не більше тієї суми, яку можете собі дозволити, виходячи з сімейного бюджету. Азартні ігри – страшна річ: зупинитися дуже важко.

Тож вперед – за лотерейними квитками і виграшами!

Раніше "Коментарі" писали про чоловіка, який у мурашине гніздо встромив статевий орган,аби його збільшити.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини