Головна Новини Суспільство неймовірно Чоловік засунув у мурашине гніздо статевий орган: для чого він це зробив і чим усе закінчилось (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік засунув у мурашине гніздо статевий орган: для чого він це зробив і чим усе закінчилось (ВІДЕО)

Житель Тайланду дуже оригінальним способом спробував вирішити свої статеві проблеми

5 липня 2023, 01:05
Поділіться публікацією:

Вочевидь, дивак хотів збільшити пеніс або лікував еректильну дисфункцію і не вигадав нічого кращого, окрім запхати статевий орган в мурашине гніздо. Відео цієї "процедури" потрапило в соцмережі, а звідти – на місцеве телебачення.

Чоловік засунув у мурашине гніздо статевий орган: для чого він це зробив і чим усе закінчилось (ВІДЕО)

Проблеми з ерктильною дисфункцією модна вирішувати по-різному (фото з відкритих джерел)

Любителі "полунички" будуть незадоволені – обличчя експериментатор не показує, причинне місце роздивитися у всій красі теж не вдасться: на відео воно розмите. Але судячи з того ажіотажу, який виник серед мурах, що сиділи на фікусі, привернути їхню увагу чоловікові вдалося. У кінці відео він показує, як струшує з причинного місця (знову ж таки – заблюреного) комах і потім змиває їх водою, і коментує, що його "господарство" після укусів дуже набрякло.

Вочевидь, нічого, окрім, дискомфорту, чоловікові не вдалося досягти. Але все це жваво обговорювалося в соцмережах.


Зрештою відео потрапило в поле зору фахівці з клініки краси, які теж долучилися до обговорення. Вони запевнили всіх зацікавлених, що мурашиними укусами стимулювати статеву функцію точно не вдасться. Зате підхопити інфекцію можна дуже легко. А якщо "пацієнт" – алергік, він взагалі ризикує життям, оскільки реакція організму на мурашину кислоту непередбачувана. Вирішувати проблему вони закликають з допомогою медицинських препаратів, ударно-хвильової терапії, вакуумних пристроїв і в крайньому випадку – хірургічного втручання. Але все це має відбуватися під пильним наглядом лікарів.     

Взагалі тайці демонструють небачений креатив, коли хочуть збільшити статевий орган. Наприклад, нещодавно в місцевих новинах повідомлялося про 29-річного чоловіка, який регулярно вдягав сталеве кільце на пеніс, після чого там виник сильний набряк і гнійна рана.

Раніше "Коментарі" писали про те, як чоловік одружився з крокодилом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини