Головна Новини Суспільство історія Одружився з крокодилицею: що змусило чоловіка наважитися на такий крок
commentss НОВИНИ Всі новини

Одружився з крокодилицею: що змусило чоловіка наважитися на такий крок

Чоловік, який обрав собі таку зубасту наречену, зовсім не збоченець

4 липня 2023, 15:10
Поділіться публікацією:

Мер мексиканського містечка Сан-Педро-Уамелула Віктор Уго Соса одружився на самці каймана заради процвітання свого міста.

Одружився з крокодилицею: що змусило чоловіка наважитися на такий крок

Уго Соса взяв у наречені крокодила (фото з відкритих джерел)

Нареченій сім років, звати її Алісія Адріана. Перед церемонією її вбрали по-святковому – в зелену спідницю, чорну кофтинку (елемент національного одягу місцевого населення) і вінок з кольорових стрічок. У такому вигляді носили по містечку, аби всі горожани могли з нею потанцювати.

Потім, як годиться, Алісії вдягли білу пишну сукню, оздоблену сріблястими пайєтками – у ній вона дісталася ратуші, де проводився весільний обряд. До речі, закінчилося все весільним танком під національні мелодії і поцілунком молодят. Впродовж усіх цих церемоній паща нареченої була надійно завязана мотузкою, аби не трапилося лиха. 

Одружився з крокодилицею: що змусило чоловіка наважитися на такий крок - фото 2

 Мер зазначив, що погодився одружитися на крокодилиці, оскільки вони кохають одне одного. Додав, що без кохання шлюбу бути не може, і що він бере на себе відповідальність за наречену.

Насправді все це – традиція цього регіону, якій вже більше двохсот років. Вона знаменує примирення суперечки між двома етнічними групами, які закріпили домовленості у шлюбі. За легендою в ті давні часи весілля зіграли між королем однієї народності та принцесою другої, втіленою в рептилію.

Місцеві жителі переконані, що такі церемонії дозволяють "поєднатися з матір’ю Землею, просити дощів, гарних врожаїв – усього того, що уособлює мир і гармонію їхньої народності". А ще вірять, що шлюб з крокодилихою сприяє в їхньому містечку "вдалій риболовлі, процвітанню і пошуку умов для життя у мирі та рівновазі".

До речі, це вже не перша дружина-крокодил Уго Соса. Минулого року він одружився з семирічною самкою алігатора. Її, вочевидь, після весільних церемоній відпустили на волю. Чи є в мера Сан-Педро-Уамелула дружина – не крокодил, не відомо.

Раніше "Коментарі" писали про чоловіка, який придбав собі величезний літак і оселивсяв ньому посеред лісу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини