Головна Новини Суспільство неймовірно В Індії під час весілля померла наречена: її замінили сестрою
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії під час весілля померла наречена: її замінили сестрою

В Індії під час весілля від серцевого нападу померла наречена, але свято продовжилося, тому що її замінили сестрою

30 травня 2021, 13:50 comments1561
Поділіться публікацією:

В Індії під час святкування весілля стався трагічний інцидент. Наречена під час церемонії померла від серцевого нападу. Родичі розгубилися, але було прийнято рішення замінити покійну її молодшою ​​сестрою.

В Індії під час весілля померла наречена: її замінили сестрою

В Індії під час весілля померла наречена / Фото: IANS

Згідно з інформацією видання India.com, трагедія сталася в селі Самаспур в районі Етава у штаті Уттар-Прадеш. Гості продовжили святкування весілля зі змішаними почуттями, оскільки тіло нареченої лежало в сусідній кімнаті.

Молода дівчина втратила свідомість і незабаром померла поруч зі своїм обранцем. Родичі з боку нареченої та нареченого почали радитися і прийняли рішення, що наречену на весіллі замінить її молодша сестра. Після весільної церемонії й усіх традиційних обрядів дівчину поховали.

Дядько покійної нареченої зазначив, що ці події стали дуже важким випробуванням для їхньої сім'ї, оскільки батькам довелося оплакувати одну дочку й одночасно віддавати заміж іншу. Це були змішані емоції скорботи та радості.

Нагадаємо, що у Великобританії жінка зіграла весілля зі своїм коханцем і народила від нього дитину, приховавши роман і вагітність від офіційного чоловіка. Коли чоловік про все дізнався, то розлучився з дружиною і подав на неї до суду. Тепер жінці загрожує тюремне ув'язнення.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що неприємна історія сталася з дівчиною із США, яка напередодні весілля дізналася, що нареченого їй просто "купили".

Виявилося, що матір нареченої дуже переживала, що дочка ніколи не вийде заміж. Вона знайшла їй хлопця і платила йому "зарплату", щоб він водив її дочку на побачення і зробив їй пропозицію руки та серця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини