Головна Новини Суспільство неймовірно У США жінка «купила» нареченого для своєї дочки: чим все обернулося
commentss НОВИНИ Всі новини

У США жінка «купила» нареченого для своєї дочки: чим все обернулося

Жінка з США дуже переживала, що її дочка не вийде заміж, тому заплатила хлопцю, щоб той покликав її під вінець

24 травня 2021, 10:50
Поділіться публікацією:

Неприємна історія трапилася з дівчиною із США, яка напередодні весілля дізналася, що нареченого їй просто "купили". І у всьому винна її матір.

У США жінка «купила» нареченого для своєї дочки: чим все обернулося

Американка «купила» нареченого для своєї дочки / Фото: pixabay.com

Видання Mirror передає, що дівчина, яка вирішила приховати своє ім'я, під час підготовки до весільного свята дізналася, що це усе — підстава й у нареченого немає ніяких почуттів, йому потрібні були лише гроші. "Зарплату" за побачення і весілля платила чоловікові матір дівчини, яка вирішила таким чином забезпечити дочці "щасливе" майбутнє.

Американка розповіла, що пропозицію руки та серця отримала від чоловіка через 2 місяці після знайомства. Вона була настільки закохана і щаслива отримати обручку з діамантом, що відразу ж відповіла йому: "Так".

Через деякий час вони з коханим почали підготовку до весілля і з'ясувалося, що усі витрати вирішила взяти на себе матір нареченої. Дівчину цей факт трохи збентежив, і вона почала цікавитися, чому батьки нареченого не хочуть допомогти у підготовці до свята. Але хлопець лише зазначив, що сім'я у нього бідна. Тоді дівчина почала думати, звідки у її обранця з'явилися гроші на покупку такої дорогої обручки.

Наречена вирушила в ювелірний магазин і з'ясувала усю правду. Виявилося, що обручка була придбана її матір'ю ще за місяць до того, як вони з хлопцем почали зустрічатися. Пізніше вона з'ясувала, що матір оплачувала усі подарунки й побачення, на які її запрошував хлопець. Заради грошей він навіть був готовий одружитися з нею. Дізнавшись правду, дівчина відразу ж скасовувала весілля.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що британка вирішила обманним способом зібрати гроші на весілля. У підсумку вона втратила усіх друзів і може потрапити до в'язниці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини