Головна Новини Суспільство неймовірно Український рятувальник встановив світовий рекорд у США (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Український рятувальник встановив світовий рекорд у США (ФОТО)

Рятувальник взяв участь у Чемпіонаті світу у США

сьогодні, 12:04
Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки український вогнеборець встановив світовий рекорд на Чемпіонаті світу рятувальників. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України.

Український рятувальник встановив світовий рекорд у США (ФОТО)

Український рятувальник на змаганнях у США. Фото: ДСНС України

На змаганнях World Firefighter Challenge Championship 2024 рятувальник із української команди разом із колегою з Флориди вразили всіх, встановивши світовий рекорд.

Олександр Баран у тандемі з Макензі Бріггс під час кваліфікації пробігли дистанцію з вражаючим часом 1:09.91 в категорії чоловічого тандему 40-44 роки.

Цей результат демонструє високий рівень підготовки, майстерності та командної роботи наших рятувальників, зазначають в ДСНС.

Український рятувальник встановив світовий рекорд у США (ФОТО) - фото 2
Український рятувальник встановив світовий рекорд у США (ФОТО) - фото 3

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

17 жовтня окупанти завдали повторного удару по рятувальниках та медиках на Сумщині

Ворог атакував FPV дронами Зноб-Новгородську громаду Сумської області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Сумської ОВА.

Внаслідок обстрілу сталася пожежа в квартирах мешканців двоповерхового будинку, також зайнявся легковий автомобіль. Під час надання допомоги людям рятувальниками та медиками, росіяни здійснили повторні удари, спрямувавши FPV-дрони на автівки екстрених служб: швидку і пожежний автомобіль. Техніка постраждала, але попри все, людей вдалось врятувати.

Читайте також: Стало відомо, куди вже не виїжджають рятувальники у Покровську

Покровська громада все більше засмічується вибухонебезпечними пристроями. Через небезпечну складову відпрацювати великий обсяг виявлених ВНП неможливо. Виїзд фахівців ДСНС заборонений, зазначають в МВА.

"Просимо місцевих жителів та гостей громади бути уважними та обережними. Загроза для життя та здоровʼя щоденно зростає. Залишатись в громаді вкрай небезпечно! Евакуюйтеся!". – наголошує місцева влада.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини