Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сьогодні вранці окупанти завдали повторного удару по рятувальникам та медикам на Сумщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Сьогодні вранці окупанти завдали повторного удару по рятувальникам та медикам на Сумщині

Рятувальники прибули для порятунку людей після першого обстрілу

сьогодні, 08:36
Поділіться публікацією:

Сьогодні вночі та рано-вранці, 17 жовтня ворог атакував FPV дронами Зноб-Новгородську громаду Сумської області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Сумської ОВА.

Сьогодні вранці окупанти завдали повторного удару по рятувальникам та медикам на Сумщині

Ілюстративне фото

Внаслідок обстрілу сталася пожежа в квартирах мешканців двоповерхового будинку, також зайнявся легковий автомобіль.

Під час надання допомоги людям рятувальниками та медиками, росіяни здійснили повторні удари, спрямувавши FPV-дрони на автівки екстрених служб: швидку і пожежний автомобіль.

Техніка постраждала, але попри все, людей вдалось врятувати.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Російська атака на Київ: що відомо

Російська армія вночі знову атакувала столицю України ударними безпілотниками. На Київ російські дрони заходили хвилями і з різних напрямків. Про це йдеться у повідомленні начальника Київської міської військової адміністрації Сергія Попко, інформує портал "Коментарі".

З вчорашнього вечора і протягом ночі повітряну тривогу у місті оголошували 4 рази, сумарно небезпека тривала три з половиною години. Крім загрози БпЛА одна з тривог була повʼязана із загрозою застосування ворогом балістичної зброї.

"Внаслідок злагодженої роботи протиповітряної оборони та інших складових сил оборони, всі російські БпЛА які були виявлені в повітряному просторі над Києвом та на підступах до міста, були знешкоджені (точну кількість та тип дронів оприлюднять Повітряні Сили)", – йдеться у повідомленні. Попередньо, внаслідок атаки російських ударних дронів в Деснянському районі Києва пошкоджено багатоквартирний житловий будинок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини