Головна Новини Суспільство неймовірно Українець вживив собі під шкіру вісім чіпів: навіщо (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українець вживив собі під шкіру вісім чіпів: навіщо (ВІДЕО)

За словами рекордсмена, наявність подібної «техніки» під шкірою значно спрощує його побут

26 травня 2021, 15:48 comments1003
Поділіться публікацією:

Тема чіпування людей давно балансує між прекрасним приводом для жартів і залякуванням тих, хто вірить у наближення кінця світу. Однак, як виявилося, в Україні справді є люди, які живуть із чіпами під шкірою.

Українець вживив собі під шкіру вісім чіпів: навіщо (ВІДЕО)

Павло Клец вживив собі під шкіру вісім чипів. Фото з відкритих джерел

За інформацією Telegram-каналу "PavlovskyNews", 26 травня українець Павло Клец імплантував собі черговий, восьмий за рахунком, чіп, таким чином ставши національним рекордсменом.

Як розповів сам Клец, наявність чіпів допомагає йому виконувати банальні речі, які міцно увійшли в наш побут, без використання додаткових предметів. Так, рекордсмен не заводить автівку за допомогою ключів і обходиться без спеціального брелока при вході до під'їзду.

На прес-конференції, де у присутності журналістів фіксувався безпрецедентний для України рекорд, Павло Клец продемонстрував реальну роботу своїх чіпів. Так, перед камерами чоловік розрахувався через банківський термінал, лише піднісши до нього руку.

Цікаво, що імплантовані чіпи Клец програмує на певну дію вже після того, як технологія "приживеться". Що саме буде виконувати вживлений останнім чіп, рекордсмен ще не знає. При цьому Павло Клец зауважив, що інші сім мають свої конкретні функції, і відмовлятися від їх використання він поки не планує.

"Установка" чіпа відбувається за допомогою шприца, який створений спеціально для подібних операцій. Технологія передбачає розміщення крихітного титанового кріплення під самою шкірою, на якому й знаходиться чіп.

За словами Клеца, ці чіпи настільки маленькі, що їх ігнорують навіть металодетектори. Крім того, якщо буде необхідно, їх можна легко дістати. Також рекордсмен сказав, що після імплантації шкіра заживає дуже швидко — як при випадковому неглибокому побутовому порізі.

Зазначимо, що Павло Клец відомий не тільки тим, що відтепер має титул найчіпованішої людини в Україні. Наш співвітчизник також славиться своєю любов'ю до екстремальних видів спорту. Він був учасником кількох програм на центральних ТБ-каналах, в тому числі "Світу навиворіт". В ефірі шоу Дмитра Комарова Клец виконав один зі складних трюків, пов'язаних із повітряною кулею.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли й про інші нещодавно встановлені рекорди. Наприклад, ви можете дізнатися, наскільки велика рибина вразила новозеландських рибалок. У нашій публікації знайдуться і фотографії, що підтверджують значні розміри улову.

Також на порталі ви можете прочитати про те, чому нещодавня відверта фотосесія зробила американську співачку Біллі Айліш рекордсменкою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини