Головна Новини Суспільство неймовірно У Великобританії п'ятьох жако-лихословів ізолювали від відвідувачів парку дикої природи
commentss НОВИНИ Всі новини

У Великобританії п'ятьох жако-лихословів ізолювали від відвідувачів парку дикої природи

За словами директора парку, жако, які знають нецензурну лексіку, та потрапляють в зоопарк, не така вже й рідкість

30 вересня 2020, 00:12
Поділіться публікацією:

У британському парку дикої природи в графстві Лінкольншир, на сході Англії, п'ятьох папуг — жако тимчасово ізолювали від відвідувачів, після того, як вони почали лаятися. Про це пише Independent.

У Великобританії п'ятьох жако-лихословів ізолювали від відвідувачів парку дикої природи

Джерело: vkdoc.ru

За словами керівництва парку, птахів привезли до них в середині серпня. Для безпеки інших вихованців парку, пернатих відправили на карантин. Перебуваючи в одному приміщенні, птиці навчили один одного нецензурній лексиці. Ця лайка птахів повеселила співробітників зоопарку, а папуг тільки розохотила.

"Протягом останніх 25 років ми брали папуг, у яких іноді бувають проблеми з лексиконом, і ми дійсно до цього звикли. Це завжди смішно. Але за збігом ми взяли п'ятьох за один тиждень, і через те, що всі вони були поміщені в карантин, це означало, що кімната була просто забита лайками птахами. А чим більше вони лаються, тим частіше ви смієтеся, і вони знову починають лаятися", — зазначив директор зоопарку.

По закінченню карантину папуг виставили на огляд, але ті почали ображати візитерів.

"Буквально за 20 хвилин нам повідомили, що вони облаяли клієнта, а на адресу людей з наступної групи висловили всілякі нецензурні вислови", — розповіли в адміністрації парку.

І хоча відвідувачів парку ситуація потішила, керівництво вирішило тимчасово ізолювати лихословів, щоб ті не навчили поганому дітей. Папуг помістили в оточення інших птахів в надії, що сторонні шуми нададуть хороший вплив на тварин. Пізніше їх розділять по різних вольєрах.

Раніше "Коментарі" писали про найцікавіші факти про тварин, які навряд чи вивчалися в шкільному курсі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини