Головна Новини Суспільство неймовірно У Сумах касир вкрала 273 тис. грн для погашення кредиту
commentss НОВИНИ Всі новини

У Сумах касир вкрала 273 тис. грн для погашення кредиту

Касир перераховувала гроші на інші рахунки компаніям, яким заборгувала кошти

11 листопада 2020, 12:35
Поділіться публікацією:

Жінка з Тростянецького району в Сумах, яка працювала касиром в компанії експрес-доставки, вкрала у покупців 273 тис. грн для погашення кредиту. Про це повідомляється на сайті МВС України.

У Сумах касир вкрала 273 тис. грн для погашення кредиту

Фото: ZIK

Слідство з'ясувало, що жінка мала доступ до готівкових коштів клієнтів перед відправкою одержувачу. Підозрювана перераховувала гроші на інші рахунки компаніям, яким заборгувала кошти, як повідомляється у звіті. Жінку звинувачують у привласненні чужих грошей і крадіжці за ч. 4 ст. 191 і ч. 1 ст. 209 КК.

Місцеві правоохоронні органи вже закінчили проводити досудове розслідування. Справою займається Тростянецьке відділення поліції Охтирського ОП ГУ ПП в Сумській області під процесуальним керівництвом Охтирської місцевої прокуратури.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що суд Гета (Швеція) звільнив двох українців, яких засудили до довічного ув'язнення за вбивство 70-річного громадянина Швеції минулого року. Обидва підозрюваних перебували в міжнародному розшуку. Один був затриманий в Німеччині в серпні, другий — в Польщі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини