Головна Новини Суспільство неймовірно У США жінка під виглядом секретного співробітника ФБР вимагала безкоштовну їжу в ресторанах
commentss НОВИНИ Всі новини

У США жінка під виглядом секретного співробітника ФБР вимагала безкоштовну їжу в ресторанах

Лжеагента ФБР викрила поліція

11 листопада 2020, 10:27 comments1013
Поділіться публікацією:

На що тільки не йдуть аферисти, щоб досягти своєї не завжди праведної мети. Так, днями відзначилася мешканка містечка Рокмарт в американському штаті Джорджія. Для того, щоб отримати безкоштовну їжу, жінка представлялася агентом ФБР під прикриттям.

У США жінка під виглядом секретного співробітника ФБР вимагала безкоштовну їжу в ресторанах

Аферу вдалося провернути кілька разів. Авторитет державної організації дозволяв американці харчуватися в ресторанах міста. У разі, якщо в подачі страв їй відмовляли, жінка переходила до погроз.

Так, згідно з інформацією правоохоронців, жінка погрожувала арештом співробітникам закладу, якщо їй не нададуть безкоштовно сендвічі з курятиною. Урешті працівникам ресторану набридли загрози і вони викликали поліцейський наряд.

Правоохоронці викрили лжеагента і жінку заарештували. Тепер псевдоспівробітниці ФБР загрожує штраф. Втім, за свої витівки вона може провести за ґратами до п'яти років.

Нагадаємо, в Мін'юсті назвали ТОП-пастки телефонних шахраїв і правила безпеки. Чи не кожен українець користується телефоном, а значить, може стати жертвою телефонних шахраїв. Існує ряд найпопулярніших байок від зловмисників "на дроті".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/ofigenno/5476
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини