Головна Новини Суспільство неймовірно У США спіймали на відео бігфута: запис підкорив інтернет
commentss НОВИНИ Всі новини

У США спіймали на відео бігфута: запис підкорив інтернет

Пара під час подорожі зняла на камеру істоту, яку вважає бігфутом або сніговою людиною.

12 жовтня 2023, 12:30 comments3305
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Легенду про бігфута чи снігову людину можна знайти в різних куточках земної кулі, в тому числі в США, де сотні років ходять історії про двометрову людиноподібну істоту, що живе в дикій природі. Нещодавно пара туристів, які подорожували у штаті Колорадо змогла зафіксувати на відео істоту схожу на бігфута.

У США спіймали на відео бігфута: запис підкорив інтернет

У США зняли на відео бігфута. Фото з відкритих джерел

Шеннон Паркер і її чоловік Стетсон їхали популярним маршрутом через Колорадо, коли помітили дивну істоту, що рухалася на пагорбі. Чоловік взяв камеру та зняв відео, яке згодом поширилось у соціальних мережах. Відео з можливою фіксацією бігфута переглянуло вже понад 5 млн людей.

Шеннон Паркер заявила, що така можливість трапляється лише раз у житті. Попри заяви Паркер та відеодокази думки користувачів розділились щодо реальності бігфута.

Одні користувачі повірили у реальність істоти та вказували на неприродні для людини рухи бігфута, включили можливість фіксації на камері ведмедя та заявили, що ця місцевість є доволі безлюдною. Інші виразили скепсис говорячи, що це просто жарт якогось чоловіка з костюмом бігфута.

Легенда про бігфута, саскавоча або снігову людину була присутня у корінних мешканців США. У ній розповідалось про велику людиноподібну істоту вкриту повністю волоссям, яка викрадала дітей та їжу. Особливу популярність історії про бігфута здобули у 1958 році. Тоді у штаті Аризона були знайдені величезні сліди істоти, яку нарекли бігфутом, однак згодом виявилось, що їх створив місцевий житель за допомогою гіпсових зліпків.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про гігантську істоту вагою близько 20 тонн, яку викинуло на один із пляжів Уругваю.

Також "Коментарі" писали, що у Криму зафіксували на фото непізнані літальні об'єкти. Інтернет жваво коментує ситуацію з НЛО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини