Головна Новини Суспільство неймовірно У США після урагану на пляжі виявили таємничий об'єкт (ФОТОФАКТ)
commentss НОВИНИ Всі новини

У США після урагану на пляжі виявили таємничий об'єкт (ФОТОФАКТ)

Люди, які все життя прожили в цій місцевості, навіть не здогадувалися, що під шаром піску прихований загадковий об'єкт.

10 грудня 2022, 03:15 comments12478
Поділіться публікацією:

У Флориді (США) практично один за одним промайнули два потужні урагани - "Іан" та "Ніколь". Стехійні лиха спричинили катастрофічні руйнування та стали причиною багатьох бід на території штату.

У США після урагану на пляжі виявили таємничий об'єкт (ФОТОФАКТ)

Пляж / Фото з відкритих джерел

Однак, незважаючи на це, урагани "змили" з узбережжя величезні пласти піску і на одному з пляжів було виявлено таємничий об'єкт, який досягає довжини 25 метрів.

Відкриття зробили місцеві жителі, які навіть не підозрювали, що у товщі піску ховається невідомий об'єкт, що складається з металу та дерева.

Так, на пляжі Дейтон-Біч-Шорс знайшли загадковий об'єкт, який так і не вдалося ідентифікувати. На даний момент вчені не змогли відповісти, що за "залишки" були знайдені на пляжі.

Одні припускають, що це основа стародавнього корабля, який міг затонути у цьому районі багато років тому. Інші вважають, що на пляжі були знайдені залишки трибун для глядачів культової гоночної траси NASCAR , оскільки на узбережжі проводилися перегони. Також висувається версія, що знайдений на пляжі об'єкт – це старовинний причал.

У будь-якому випадку вченим належить ретельно вивчити знайдений у Флориді об'єкт і точно встановити чим він є насправді.

Раніше "Коментарі" писали про те , що в Америці рибалці вдалося зловити рідкісну рибу (ФОТОФАКТ). Чоловік навіть не сподівався на такий неймовірний улов. Він зробив епічне фото з рибою і відпустив її у водойму.

Читайте також: У Монголії виявлено новий унікальний вид динозаврів (ФОТО). Вчені провели всебічний аналіз структури скелета вимерлої рептилії і дійшли приголомшливих висновків.

У США після урагану на пляжі виявили таємничий об'єкт (ФОТОФАКТ) - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини