Головна Новини Суспільство неймовірно У США чоловік випав із круїзного лайнера: що з ним трапилося за 15 годин у відкритому океані (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У США чоловік випав із круїзного лайнера: що з ним трапилося за 15 годин у відкритому океані (ФОТО)

Потерпілий не зміг пояснити, як він опинився за бортом. Те, що трапилося на круїзному лайнері, досі залишається загадкою.

1 грудня 2022, 23:15 comments5549
Поділіться публікацією:

Драма розігралася минулого тижня на борту круїзного лайнера Carnival Cruise, який прямував до Косумеля, що в Мексиці.

У США чоловік випав із круїзного лайнера: що з ним трапилося за 15 годин у відкритому океані (ФОТО)

Відкритий океан/ Фото з відкритих джерел

Так, 28-річний пасажир відпочивав разом із своєю сестрою. Повідомляється, що родичі провели якийсь час у барі, а потім чоловік відлучився до вбиральні. Після цього його сестра вирушила до себе в каюту. Лише через 15 годин вона забила на сполох і сповістила команду лайнера про те, що її брат зник.

Як виявилося, чоловік з невстановлених причин випав з круїзного лайнера і опинився у відкритому океані, де він провів понад 15 годин. Людину за бортом помітив екіпаж суховантажного судна Crinis. Моряки викликали на допомогу рятувальний гелікоптер MH-60 Jayhawk берегової охорони США.

У США чоловік випав із круїзного лайнера: що з ним трапилося за 15 годин у відкритому океані (ФОТО) - фото 2

Чоловіка виявили в Мексиканській затоці в темряві серед бурхливих хвиль завдяки потужним тепловізорам. Плавець, що практично вибився з сил, відчайдушно махав руками у бік рятувального гелікоптера та щосили намагався утримати голову над хвилями.

На щастя, чоловіка вдалося врятувати. Потерпілого доправили до лікарні для надання медичної допомоги.

Цікаво, що чоловік так і не зміг пояснити, як саме він опинився за бортом круїзного лайнера. Рятувальники називають справжнім дивом той факт, що чоловікові вдалося провести стільки часу у відкритому океані без найпростіших плавзасобів.

Раніше "Коментарі" писали про те, що у США відкриють неймовірні гібридні американські гірки. Любителі гострих відчуттів у пошуках адреналіну зможуть випробувати свої сили, прокатившись на неймовірних нових американських гірках.

Читайте також: У США роботи-поліцейські вбиватимуть людей. У Сан-Франциско запровадили нові правила, згідно з якими роботи-поліцейські зможуть використовуватися для ліквідації людей. Дане рішення стало справді безпрецедентним.

У США чоловік випав із круїзного лайнера: що з ним трапилося за 15 годин у відкритому океані (ФОТО) - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини