Головна Новини Суспільство неймовірно У РФ пацієнт майже 1000 разів спробував дізнатися, чи хворий він на коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ пацієнт майже 1000 разів спробував дізнатися, чи хворий він на коронавірус

Пацієнт говорить, що протягом семи годин трубку підняли лише один раз, проте лише для того, щоб "подихати в неї"

16 жовтня 2020, 10:40
Поділіться публікацією:








У Пермі місцевий житель весь день намагався дізнатися результат тесту на коронавірус, платно зателефонувавши в поліклініку 771 раз. Цікаво, що росіянин, стурбований за своє здоров'я, медикам так і не додзвонився, передає Meduza.

У РФ пацієнт майже 1000 разів спробував дізнатися, чи хворий він на коронавірус

Тест на коронавірус житель Пермі здав 7 жовтня, а результати повинні були бути готові 12-го. У цей день схвильований пацієнт подзвонив в поліклініку за допомогою платного автодозвону 771 раз. Він каже, що протягом семи годин трубку підняли лише один раз, проте лише для того, щоб "подихати в неї і покласти назад". Додзвонитися чоловікові вдалося тільки на наступний день, однак його результат в лікарню ще не прийшов. У лікарні ж виправдалися, що їхній пацієнт нібито телефонував не по тому номеру. Хоча саме його і вказано на сайті як гарячу лінію.

Нагадаємо, понад 4 тисячі українців зможуть взяти участь у випробуванні вакцини від коронавірусу. Вибирати їх будуть серед добровольців, а почати випробування хочуть якомога швидше. Про це заявила в програмі "Право на владу" керівник Державного експертного центру МОЗ Тетяна Думенко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини