Головна Новини Суспільство неймовірно У Мережі набирають популярність зворушливі відео, на яких дорослі рятують малюків від вибуху в Бейруті
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мережі набирають популярність зворушливі відео, на яких дорослі рятують малюків від вибуху в Бейруті

Ролики стали вірусними через пару хвилин після того, як потрапили в Мережу, а поширюють їх з підписом "Як працюють батьківські інстинкти"

5 серпня 2020, 10:25 comments1780
Поділіться публікацією:








У Мережі набирають популярність зворушливі відео, на яких дорослі рятують малюків від вибуху в Бейруті

У Мережі з'явилися сотні відео того моменту, коли в ліванському Бейруті прогриміли смертельні вибухи. Але серед записів вірусними вмить стали ті, де дбайливі родичі дуже правильно і швидко реагують на те, що сталося, рятуючи маленьких дітей. Реакцію дорослих на небезпеку малюків зняли камери відеоспостереження.

На першому відео батько обіймає сина і дуже оперативно ховає його під стіл, побоюючись нового вибуху. На іншому ж тітка малятка, прибираючи в домі, не зважаючи на скло, яке летить, хапає дівчинку і втікає подалі від вікон. Відзначимо, що вони перебували за 12 кілометрів від епіцентру вибуху.

Ролики стали вірусними через пару хвилин після того, як потрапили в Мережу. Поширюють їх з підписом "Як працюють батьківські інстинкти".


У Мережі набирають популярність зворушливі відео, на яких дорослі рятують малюків від вибуху в Бейруті - фото 2
У Мережі набирають популярність зворушливі відео, на яких дорослі рятують малюків від вибуху в Бейруті - фото 3

Нагадаємо, згідно з останньою інформацією, в столиці Лівану Бейруті в результаті вчорашніх вибухів загинуло більше 80 осіб та постраждало близько 4000. Однак ця інформація не є остаточною: по всій видимості, кількість жертв буде рости. Зараз рятувальники шукають людей під завалами. Тим часом агентство Reuters опублікувало шокуючі фото з місця подій, на яких видно масштаб руйнувань. Очевидці кажуть, що в результаті вибухів скло вилітало за багато кілометрів від епіцентру, зруйновано десятки будинків, знищено тисячі автомобілів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини