Головна Новини Суспільство неймовірно У Китаї народилися дитинчата у рідкісного золотого тигра (фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї народилися дитинчата у рідкісного золотого тигра (фото)

Самець і три самки з'явилися на світ 19 жовтня на території зоопарку Taihu Lake Longemont Paradise

30 жовтня 2020, 20:21 comments1674
Поділіться публікацією:

У китайській провінції Чжецзян з'явилися на світ четверо дитинчат рідкісного золотого тигра. Про це пише видання golos.

У Китаї народилися дитинчата у рідкісного золотого тигра (фото)

Золотий тигр. Фото: unsplash

Відомо, що малюки народилися 19 жовтня в зоопарку Taihu Lake Longemont Paradise. Експерти розповіли, що вони абсолютно здорові і у них немає проблем зі здоров'ям. Керівники цього зоопарку вже встигли поділитися знімками новонароджених немовлят з громадськістю.

Співробітники також додали, що на даний момент тигренята перебувають під цілодобовим наглядом, тому що їх мама поки не вміє проявити всю турботу через "відсутність материнського досвіду".

Варто зазначити, що золотий тигр — це рідкісний підвид бенгальського тигра, який зміг з'явитися завдяки генетичній мутації. Також відомо, що в 2014 налічувалося всього 30 тварин даного виду, а це навіть менше, ніж панд.

У Китаї народилися дитинчата у рідкісного золотого тигра (фото) - фото 2

Раніше "Коментарі" писали про те, що в Італії народилося незвичайне щеня — через забарвлення його назвали Фісташка. Він став одним з чотирьох з одного посліду. Решта його братів і сестер мають звичайний білий колір. Як, втім, і їх матір. А Фісташка — так назвали зелене цуценя — народився з шерстю зеленуватого відтінку через контакт з білівердіном в утробі матері через плаценту. Білівердін — це зелений жовчний фермент, є проміжним продуктом розпаду гемоглобіну, який відбувається в клітинах системи макрофагів печінки, кісткового мозку і селезінки. При його розпаді також вивільняється білок глобін і залізо. Швидше за все, до 10-го дня життя малюк вже не буде відрізнятися від родичів. У природі забарвлення за рахунок цієї речовини досить часто зустрічається серед амфібій. Синьо-зелене забарвлення деяких жаб забезпечується комплексами білівердіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини