Головна Новини Суспільство неймовірно У Франції продали унікальний кабріолет Rolls-Royce з України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Франції продали унікальний кабріолет Rolls-Royce з України

У Парижі на аукціоні Bonhams продали унікальний Rolls-Royce Silver Cloud III Drophead Coupe 1966 року

13 квітня 2023, 22:32
Поділіться публікацією:

Ретро-автомобіль привезли до Франції з України. Всього, у далекий 1966 рік, виготовили чи то 42, чи — за іншими даними – 52 таких Rolls-Royce Silver Cloud III Drophead Coupe із кузовом кабріолет від ательє H.J. Mulliner Park Ward. Дизайн авто вийшов досить екстравагантним, пишуть "Коментарі".

У Франції продали унікальний кабріолет Rolls-Royce з України

На аукціон Bonhams потрапила ретро-автівка, яку намагалися продати неодин рік

Особливо привертають до себе увагу задні плавники в американському стилі та нетипові фари, за які машина отримала прізвисько Chinese Eye – що в перекладі звучить як "китайське око".

У Франції продали унікальний кабріолет Rolls-Royce з України - фото 2

Унікальний 57-річний Rolls-Royce із України ще й до того ж — кабріолет Rolls-Royce Silver Cloud III обладнано 6,2-літровим 220-сильним V8 на 220 кінських сил та триступеневою автоматичною коробкою передач. Його салон оздоблено натуральною шкірою червоного кольору та деревом, а також встановлено кондиціонер. Відомо, що саме цей автомобіль відреставрували в США, а у 2004 році купили на аукціоні у Франції та привезли в Україну.

У Франції продали унікальний кабріолет Rolls-Royce з України - фото 3

Автомобіль дуже рідко виїжджав із гаража – за 18 років він подолав усього 500 км. Одного разу Rolls-Royce Silver Cloud III бачили в Києві на ретро-шоу, а потім його безрезультатно намагалися продати, причому ціна становила $350 тисяч.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в ОАЕ невідомий придбав найдорожчий автомобільний номер в світовій історії. Під час аукціону, за реєстраційний знак, що складається з літери "P" та цифри "7" невідомий покупець заплатив 55 мільйонів діхрам (15 млн дол.).

Як писали раніше "Коментарі", за підсумками 2022 року, обсяг збуту автотранспортних засобів на світовому ринку зменшився на 1, 4%.

Читайте також на шпальтах "Коментарів" — як не вгробити авто на мийці, — поради експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини