Головна Новини Суспільство неймовірно У Європі з'являться "порнопаспорти": що це таке
commentss НОВИНИ Всі новини

У Європі з'являться "порнопаспорти": що це таке

Іспанія пропонує новий спосіб доступу до порно: тільки для повнолітніх

4 липня 2024, 19:00 comments1441
Поділіться публікацією:

В Іспанії запроваджується нова система, яка допоможе контролювати доступ до порнографічних сайтів в інтернеті. Ця система, що отримала назву "Цифровий гаманець Beta", призначена для того, щоб не допустити перегляд порномісткого неповнолітніми.

У Європі з'являться "порнопаспорти": що це таке

Іспанія вводить "порнопаспорти"

Суть системи проста: кожен користувач, який бажає отримати доступ до порнографічних ресурсів, повинен буде скористатися програмою, яка підтвердить його вік. Після верифікації користувач отримує 30 порнокредитів, які можна витратити перегляд фільмів. Кредити оновлюються щомісяця.

Особливість "Цифрового гаманця" в тому, що він повністю захищає особисті дані користувачів: їхня активність в інтернеті не відстежується. Це дає змогу дивитися відео анонімно.

Важливо відзначити, що використання системи не буде обов'язковим для сайтів, що надають еротичний контент. Вони можуть ухвалити рішення використовувати "Цифровий гаманець" або інші методи верифікації віку.

Представник іспанського уряду Хосе Луїс Ескріва наголосив на важливості цього кроку.

"Ми діємо заздалегідь. І ми закликаємо платформи зробити те саме. Ставки високі", — сказав Хосе Луїс.

Ця система буде запущена по всій Іспанії до кінця літа, і очікується, що вона вплине на те, як дорослий контент доступний в інтернеті, особливо для молоді.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що соцмережа X, раніше відома як Twitter, нещодавно оновила свої правила публікації контенту, дозволивши розміщення матеріалів для дорослих під чіткими умовами. Відповідний розділ уже з'явився на Порнохабі. Він включає понад 3000 відео і продовжує зростати, причому найпопулярніше з них привернула увагу понад 9.8 мільйонів користувачів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

4 липня 2024, 21:06

По-моему они занимаются полной херней


Новини