Головна Новини Суспільство неймовірно У Британії знайшли лист з минулого століття, в якому дитина передбачила майбутнє (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Британії знайшли лист з минулого століття, в якому дитина передбачила майбутнє (ФОТО)

Дитині вдалося досить точно передбачити деякі речі, які сьогодні є у світі

4 лютого 2021, 14:36 comments1849
Поділіться публікацією:

Житель Великобританії виявив в старих меблях, які він ремонтував для клієнта, старовинний лист. Прочитавши його, він був шокований тим, наскільки точно в ньому передбачено майбутнє. Про це повідомляє видання Mirror.

У Британії знайшли лист з минулого століття, в якому дитина передбачила майбутнє (ФОТО)

У Британії знайшли лист з прогнозом майбутнього - фото: з відкритих джерел

Так, за інформацією джерела, лист датований 23 лютого 1969 року. Його написала 11-річна дівчинка, і описала в ньому, яким вона бачила світ в 1980 році. Їй вдалося абсолютно точно передбачити величезний зсув у технологіях. Хоч стався він і трохи пізніше, ніж вона уявляла.

Дитина написала, що незабаром телефон буде мати інакший вигляд. Він стане трохи схожим на телевізор і в ньому можна буде бачити свого співрозмовника в реальному часі. Також дівчинка описала і телевізори з майбутнього. В її фантазіях вони виглядали набагато більше, ніж в той час, і з великими екранами. А перемикати канали можна буде не встаючи з крісла, оскільки вони були б вбудовані в підлокітник. Крім того, дівчинка описала в листі, що незабаром двері в будинках будуть відкриватися самі по собі. Людині потрібно буде лише натиснути на кнопку для цього.

У Британії знайшли лист з минулого століття, в якому дитина передбачила майбутнє (ФОТО) - фото 2

Однак одне з пророцтв дитини все ж не збулося. Дівчинці бачилося, що в майбутньому вся їжа зникне, а людина зможе вгамувати голод з допомогою однієї жуйки, яка повністю замінила б їжу. І після цього не потрібно було б мити посуд.

Чоловік, який знайшов цей лист, разом зі своєю дружиною вирішили оприлюднити його, щоб спробувати знайти того самого автора, що передбачив майбутнє. На сьогодні жінці повинно бути 62 роки.

У Британії знайшли лист з минулого століття, в якому дитина передбачила майбутнє (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що жінка народила власну сестру, а також розповіли подробиці неймовірної історії. Також сайт інформував про те, що в Єгипті знайшли мумію з золотим язиком



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини