Головна Новини Суспільство неймовірно Таємний об’єкт на японському пляжі: досі невідомо що це
commentss НОВИНИ Всі новини

Таємний об’єкт на японському пляжі: досі невідомо що це

Загадкова металева сфера діаметром близько 1,5 метра стала потужним тригером для обговорення в мережі.

22 лютого 2023, 17:23 comments1999
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

На пляжі японського міста Хамамацу знайшли таємну металеву кулю. Хоча цей об’єкт обстежили служби, досі невідомо, для чого він використовується. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Guardian.

Таємний об’єкт на японському пляжі: досі невідомо що це

Металева куля в Японії. Фото з відкритих джерел

21 лютого влада Японії відреагувала на невідомий об'єкт у формі сфери на пляжі поблизу міста Хамамацу. Сапери країни дослідили кулю на наявність вибухівки, адже боялись, що це можу бити морська міна. Після детального вивчення виявилось, що сфера в середині порожня. Японські спецслужби також виключили шпигунську діяльність Китаю чи Північної Кореї. Після всіх перевірок, служби остаточно так і не змогли встановити, що за об’єкт перед ними.

Найімовірнішим припущенням, що металева куля – це буй, який викинули морські хвилі на берег. Таємний об’єкт привернув увагу користувачів соцмереж, які почали ділитись своїми здогадками, що це могло бути. Дехто вважає, що куля має позаземне походження та впала з космосу. Інші наполягають на схожість з повітряними кулями для шпигунства, які міг надіслати Китай. А хтось жартома запропонував, що куля – це манги Dragon Ball.

Місцевий житель, який регулярно бігає по пляжу розповів, що здивований таким ажіотажем навколо металевої сфери, адже вона там знаходила близько місяця і ніхто на неї не реагував середини лютого.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Україна пояснила, чому не збиває російські шпигунські кулі в українському небі.

Також "Коментарі" писали про генсека НАТО, який звинуватив дві країни в запуску шпигунських повітряних куль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини