Головна Новини Суспільство неймовірно Стюардеса під час польоту зняла на відео непізнаний літальний об’єкт
commentss НОВИНИ Всі новини

Стюардеса під час польоту зняла на відео непізнаний літальний об’єкт

Бортпровідниця випадково зафіксувала на камеру телефона відео з НЛО під час рейсу з Великої Британії.

23 січня 2024, 13:10 comments1134
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Стюардеса компанії Wizz Air Деніза Танасе заявила, що під час польоту з Великої Британії до Польщі, їй вдалось зафіксували НЛО, яке рухалось поруч з пасажирським літаком. Британська бортпровідниця каже, що ніколи не бачила у своєму житті нічого подібного.

Стюардеса під час польоту зняла на відео непізнаний літальний об’єкт

Стюардеса Деніза Танасе зняла на відео НЛО. Фото з відкритих джерел

36-річна бортпровідниця розповіла, що під час польоту вирішила зняти красивий краєвид за вікном. Потім стюардеса переглянула відео на телефоні та побачила непізнаний літальний об’єкт, який вона раніше не помітила. 

Бортпровідниця одразу підійшла до пілотів, аби з’ясувати, чи вони щось помітили, і чи це становить небезпеку. Однак пілоти відповіли, що нічого не бачили, але були збентежені кадрами.

"Раніше я бачила щось в Інтернеті й думала: "хм, це може бути Photoshop", але у мене це було на відео. Тепер я точно вірю більше, ніж раніше", — говорить Деніза Танасе.

На кадрах можна побачити чотири рожеві кулі дивної форми, які світяться на темному нічному небі  в куті екрана. 

Після публікації відео деякі користувачі погодились, що це може бути непізнаний літальний об’єкт. Однак інші вказували, що це, ймовірно, відбиття світла з салону літака на склі. Але стюардеса заперечує та пояснює, що об’єкт рухався у повітрі за бортом літака.

Деніза Танасе наразі продовжує працювати у звичайному режимі та розповіла, після випадку з рейсом до Польщі вона більше не бачила нових НЛО.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що міністерство оборони США опублікувало документ з "гарячими точками" світу, де найчастіше фіксували НЛО.

Також "Коментарі" писали про українського інженера, який заявив, що вирахував дату кінця світу за допомогою фрески Леонардо да Вінчі "Таємна вечеря".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини