Головна Новини Суспільство неймовірно Скільки років шести найстарішим сестрам у світі та як вони виглядають
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки років шести найстарішим сестрам у світі та як вони виглядають

Шестеро американських сестер з Міссурі встановили світовий рекорд за загальним віком

18 червня 2024, 14:00
Поділіться публікацією:

Шестеро сестер із штату Міссурі, які мають сумарний вік 571 рік і 293 дні, офіційно визнані носіями світового рекорду за найвищим загальним віком серед живих братів і сестер, згідно з Книгою рекордів Гіннеса.

Скільки років шести найстарішим сестрам у світі та як вони виглядають

Найстаріші у світі шестеро сестер

Найстарша сестра, Норма, яка зараз проживає в Огайо, досягла віку 101 року, в той час як її молодші сестри — Лорен, Максін, Доріс, Маргарет і Ельма — продовжують проживати в Міссурі. 

За останні дев'ять десятиліть вони пережили багато важливих подій, зокрема Велику депресію, Другу світову війну і нещодавню пандемію COVID-19.
Попри на періодичні родинні суперечки, за словами Ельми, вони "ніколи не ображалися одна на одну." Сестри, які часто подорожують разом, носячи футболки, пронумеровані в порядку їхнього народження, зберігають тісні та теплі взаємини протягом всього життя.

"Ця спроба встановлення рекорду стала хвилювальним моментом для цих сестер, які зараз перебувають у сутінках свого життя", — поділився Дін Джейкоб, син Норми. 

Скільки років шести найстарішим сестрам у світі та як вони виглядають  - фото 2

Довічна подруга сестер, Джанет Дуглас, згадує, як вони в дитинстві "були близькими, розумними та жвавими дівчатами, і всі дуже любили свого брата Стенлі."

Стенлі, старший брат, якому на цей рік виповнилося б 102 роки, на жаль, помер в результаті велосипедної аварії у віці 81 року. "Якби не той нещасний випадок, ми віримо, що він був би з нами і сьогодні," відзначив Дін

Сестри продовжують щорічно зустрічатися у липні, щоб відсвяткувати дні народження трьох із них на пікніку, тим самим підтримуючи сімейну традицію, започатковану їхньою матір'ю. 

Нагадаємо, що у спошуку найстаріших людей планети з'явився новий лідер з несподіваного куточка світу – Перу. Марселіно Абад Толентіно, перуанський фермер, який живе у Кочачінче, містечку в центральному регіоні Уануко, нещодавно відзначив свій 124-й день народження. Цей вік робить його старшим на 13 років за нинішнього рекордсмена за версією Книги рекордів Гіннеса, 111-річного Джона Тіннісвуда з Великобританії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини