Головна Новини Суспільство неймовірно Шок: в океані виявлено загадкову багатометрову істоту (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Шок: в океані виявлено загадкову багатометрову істоту (ВІДЕО)

Дослідники випадково виявили в безмежних водах океану непізнану істоту, яку так і не вдалося ідентифікувати.

3 грудня 2022, 06:05 comments7087
Поділіться публікацією:








Шок: в океані виявлено загадкову багатометрову істоту (ВІДЕО)

Океан/ Фото з відкритих джерел

Підводний апарат біля узбережжя Західної Австралії, під час дослідження глибин океану, випадково натрапив на глибоководну істоту, яка сягала довжини близько 45 метрів.

Зазначається, що "желеподібний" глибоководний мешканець рухався спіраллю і "волочив за собою свої смертоносні щупальця".

Про це повідомляється на сайті The Guardian .  

Цікаво, що виявлена вченими істота може стати найбільшою на планеті з усіх на даний момент відомих науці мешканців морів та океанів.

Вчені зазначили, що спочатку навіть не зрозуміли, на що їм вдалося натрапити, проте наблизивши глибоководний апарат до "знахідки" фахівці зрозуміли, що перед ними гігантський сифонофор, що нагадує мотузку і розташовується у вигляді спіралі. Ця істота відноситься до класу поліпомедуз. У неї є безліч смертоносних отруйних щупалець, а сама вона має желеподібну форму.

Дослідники заявили, що вони були буквально "загіпнотизовані побаченим". В цей же час учені були спантеличені та поставлені в глухий кут, адже раніше їм не вдавалося виявити таких величезних екземплярів.

Для довідки: сифонофори — це істоти з класу поліпомедуз, які відрізняються унікальною будовою тіла. При першому погляді на них може здатися, що це величезна кількість медуз, що "з'єдналися" в єдиний ланцюжок, проте подібне судження є помилковим. Сифонофори є єдиним організмом, окремі частини якого (зоїди) відповідають за різні функції — пересування, харчування або розмноження.

Раніше "Коментарі" писали про те , що американець виявив у річці неймовірний артефакт. Рідкісні останки вимерлої багато років тому тварини були виявлені завдяки висиханню річки Міссісіпі.

Читайте також: Під єгипетським храмом виявлено тунель із загадковими артефактами (ФОТО). У Єгипті археологи, які проводили розкопки під стародавнім храмом, виявили довгий тунель, який у минулі століття дарував воду тисячам людей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини