Головна Новини Суспільство неймовірно Шість божевільних традицій народів світу - в це складно повірити
commentss НОВИНИ Всі новини

Шість божевільних традицій народів світу - в це складно повірити

Бувають же традиції

9 грудня 2020, 23:46 comments1193
Поділіться публікацією:
Check

Кожен народ відрізняється своїми традиціями: різна кухня, свята або весілля, але схожість все ж таки є. Але в деяких кутках планети існують зовсім божевільні традиції, від яких волосся стає дибом. Тож готуйтесь дивуватись, адже ми пропонуємо ознайомитись з деякими з них. 

Шість божевільних традицій народів світу - в це складно повірити

Метання дітей в Західній Індії

Кожен з батьків бажає для своєї дитини тільки найкращого. У Західній Індії до цього відносяться досить специфічно. Дітей жбурляють вниз з вежі завдовжки 15 м задля їхнього здоров’я та вдачі. Звісно, знизу стоять люди з натягнутим простирадлом. Побажаємо індійським батькам гарної влучності. 


Відгодовування жінок в Мавританії

Скільки людей, стільки смаків. В Мавританії, наприклад, полюбляють гладких жінок, да так полюбляють, що відгодовують перед весіллям. Ритуал може починатися за декілька років до церемонії, а в середньому за день жінка вживає близько 16 тис. калорій. 

Шість божевільних традицій народів світу - в це складно повірити - фото 2

Спилювання зубів на Балі

Остров’яни сильно вірять в загробне життя та світ духів, тому ікла вважають проявом зла. При досягненні 18-річчя ці зуби просто спилюють без жодного наркозу. Балійці кажуть, що це зовсім не боляче, але ви тільки уявіть…

Шість божевільних традицій народів світу - в це складно повірити - фото 3

Перетворення в жінку в Кенії 

На відміну від більшості країн, в Кенії жінок дуже поважають, саме тому перший місяць після одруження чоловік повинен ходити в жіночому одязі та робити жіночу роботу. Все це для того, щоб навчити чоловіка цінувати жіночу працю. 

Шість божевільних традицій народів світу - в це складно повірити - фото 4

Зрада в Полінезії 

У відносинах між чоловіком та жінкою найгіршим проступком є зрада, а в Полінезії це навпаки вважається благородним жестом. В шлюбну ніч всі друзі нареченого по черзі займаються сексом з нареченою поки її подруги танцюють навколо — оце так початок спільного життя. 

Шість божевільних традицій народів світу - в це складно повірити - фото 5

Рукавички з мурахами в Бразилії 

Ритуал становлення чоловіком в племені Сатере-Маве є досить жорстоким. Хлопці сидять в рукавчиках близько 11 годин, але заповнені рукавички мурахами, що кусають в рази болючіше за бджіл. Залишається лише сидіти нерухомо та терпіти пекельний біль. 

Якщо світ навколо вас здається вам божевільним, то знайте, що буває набагато гірше, тож насолоджуйтесь тим, що маєте.

Шість божевільних традицій народів світу - в це складно повірити - фото 6

Раніше "Коментарі" писали про найдорожчих кішок світу. Крім того, порталу стало відомо чому панди люблять кінський гній.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини