Головна Новини Суспільство неймовірно Що чекає світ у 2021 році: три головних передбачення Ванги
commentss НОВИНИ Всі новини

Що чекає світ у 2021 році: три головних передбачення Ванги

Невже коронавірус почне відступати навесні?

13 січня 2021, 02:30 comments1260
Поділіться публікацією:

Напевно багато хто знає про існування Ванги — сліпої жінки з Болгарії, якій приписують дар передбачення. Попри те, що жінка померла в 1996-му році, суспільство вважає, що саме вона нібито передбачила більшість подій і бід людства на роки вперед. Нещодавно були оприлюднені прогнози на 2021 рік, і серед них є три найбільш гучних пророцтва, передає "Апостроф".

Що чекає світ у 2021 році: три головних передбачення Ванги

Пророцтва Ванги на 2021 рік - фото з відкритих джерел

Лікування раку

Якщо вірити прогнозам болгарської ясновидиці, то в цьому році наука винайде препарат, який зможе лікувати онкологічні захворювання. Згідно з пророцтвом Ванги, "рак буде пов'язаний залізними ланцюгами". На думку тлумачів, ліки проти раку будуть містити у своєму складі багато заліза.

Коронавірус

Зважаючи на передбачення Ванги, пандемія коронавірусу почне відступати навесні 2021 року. До березня відбуватимуться негативні речі, а 20 березня — в день, коли почнеться астрологічний рік, світ чекають приємні перетворення.

Дракон і червоні гроші

Згідно з пророцтвом болгарської провидиці, у 2021 році світ захопить "сильний дракон". Як вважають тлумачі, під "драконом" Ванга мала на увазі Китай. До того ж в цьому прогнозі звучали слова про об'єднання трьох велетнів і появу "червоних грошей".

"Три велетні об'єднаються. У деяких людей будуть червоні гроші. Я бачу цифри 100, п'ять і багато нулів", — нібито передбачала Ванга.
Експерти вважають, що в даному прогнозі йдеться про Росію, Індію та Китай, а червоні гроші інтерпретуються тлумачами, як банкноти в 100 юанів і п'ять тисяч рублів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Сімпсони знову передбачили майбутнє.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини