Головна Новини Суспільство неймовірно Щасливчик, який виграв 2 млрд доларів забрав тільки половину грошей: на що потратив
commentss НОВИНИ Всі новини

Щасливчик, який виграв 2 млрд доларів забрав тільки половину грошей: на що потратив

30-річний Едвін Кастро переміг в лотереї та виграв 2 млрд доларів, проте забрав тільки половину грошей. Як так сталось? Також відомо про першу значну покупку американця.

14 березня 2023, 12:45 comments2667
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американець Едвін Кастро кілька місяців тому купив лотерейний білет Powerball і виграв рекордні 2,04 мільярда доларів. Тепер відомо, куди чоловік витратив перші гроші. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання TMZ.

Щасливчик, який виграв 2 млрд доларів забрав тільки половину грошей: на що потратив

Лотерейний білет Powerball. Фото з відкритих джерел

Розіграш рекордного джекпоту лотереї Powerball на суму у 2,04 млрд доларів відбувся у листопаді минулого року. Виграшний квиток був придбаний в містечку Альтадені, Каліфорнія.

Невдовзі стало відомо, що переможцем став американець Едвін Кастро. Перед чоловіком постав вибір. За правилами лотереї він міг розділити виграш 2,04 млрд доларів на виплати впродовж 29 років, або забрати виграшну суму одразу, проте менше половини джекпоту. У лютому стало відомо, що Едвін Кастро забрав свою винагороду. Чоловік, як і більшість переможців обрав другий варіант та отримав 997,6 мільйона доларів.

Щасливчик вже встиг здійснити свою першу значну покупку. 30-річний Едвін Кастро придбав розкішний будинок поблизу Голлівуду за 25, 5 млн доларів. Будинок має три поверхи, п'ять спалень, а також у ньому розміщена ігрова кімната, винний льох, кінотеатр, бар, тренажерний зал, сауна, басейн та гараж на сім автомобілів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, хто то був найбагатшою людиною в історії. Його статки досі вражають.

Також "Коментарі" писали, що в Сполучених Штатах відбулось банкрутство великого банку Silicon Valley Bank. Його активи оцінювались 209 млрд доларів, і він був 16 банком в США. Проте, більшість стартапів та проєктів з Кремнієвої долини тримали та позичали гроші саме в цьому американському банку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини