Головна Новини Суспільство неймовірно Сайт знайомств для тварин: видрі в англійському зоопарку знайшли пару через інтернет
commentss НОВИНИ Всі новини

Сайт знайомств для тварин: видрі в англійському зоопарку знайшли пару через інтернет

У світі ще дві половинки знайшли одна одну

8 жовтня 2020, 00:36
Поділіться публікацією:

Будь-яка жива істота має потребу в другій половинці. Про незвичайну історію кохання, яка виникла між видрами, повідомляє прес-служба Корнуольского заказника для ластоногих.

Сайт знайомств для тварин: видрі в англійському зоопарку знайшли пару через інтернет

Фото: sealsanctuary.co.uk

Нещодавно 10-річний самець видри на ім'я Харріс, який живе в згаданому заказнику останні п'ять років, раптово втратив свою самку, 16-річну Абрикоску. Як відомо, видри живуть в природі парами, а тому втрата другої половинки стала ударом для Харріса — протягом декількох тижнів тварина сильно тужила, відмовляючись від їжі.

Команда Корнуольского заказника вирішили "зайнятися звідництвом", і таким чином допомогти улюбленцю. Вони створили сторінку на онлайн-сайті знайомств "Fishing for Love".

У профілі видри було написано, що він уважний чоловік, який буде любити й обіймати свою половинку. Мовляв, жодна видра не вміє любити так як Гарріс. Цікаво, що на профіль відгукнулися в заказнику міста Скарборо. Виявилося, видра-самка Гарбузинка також недавно втратила свого партнера.

Таким "хеппі-ендом" закінчилася історія пари видр — Харріс і Гарбузинка тепер разом!

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що художниця прислала на конкурс малюнків абсолютно безглуздий малюнок улюбленого пса, і перемогла.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини