Головна Новини Суспільство неймовірно Сафарі в Африці: слони до смерті затоптали туриста з Іспанії
commentss НОВИНИ Всі новини

Сафарі в Африці: слони до смерті затоптали туриста з Іспанії

Спроба зробити селфі зі слонами закінчилася смертю

10 липня 2024, 17:38
Поділіться публікацією:

Трагедія у Національному парку Піланесберг: слони до смерті затоптали туриста з Іспанії. Чоловік намагався сфотографувати тварин, вийшовши з автомобіля, незважаючи на попередження про безпеку.                  

Сафарі в Африці: слони до смерті затоптали туриста з Іспанії

Хотів зробити фото: у Південній Африці туриста на смерть затоптали слони

43-річний іспанець вирушив на сафарі разом із друзями минулої неділі. Під час поїздки вони зустріли стадо слонів, у тому числі й слонять. Пітер Нел, представник управління туризму парку, розповів, що ватажок стада схвилювався через дитинчат і напав на туриста, коли той підійшов надто близько. Інші слони приєдналися до атаки.                 

Туриста терміново доправили до лікарні, де він помер від травм, повідомляє місцева преса. Представники парку наголошують, що відвідувачі повинні завжди пам'ятати: тварини у парку дикі та небезпечні.                                   

Генеральний директор з парків та туризму, Тамі Матшого, додав, що турист ігнорував попередження від своїх друзів та інших туристів поруч.

Туристам постійно нагадують про те, як важливо залишатися у своїх транспортних засобах при відвідинах парку, а також зберігати безпечну відстань між тваринами та їх транспортними засобами. Дайте тваринам можливість вільно пересуватися та виходьте з транспортних засобів лише у безпечно відведених місцях", — додав він .

"Коментарі" також писали, що в Індії стався незвичайний випадок: будівельник на ім'я Сантош Лохар вкусив змію , яка напала на нього, і змія від цього померла. Інцидент трапився на залізничній станції, де Сантош працював та тимчасово жив.                               



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини