Головна Новини Суспільство неймовірно Розкрита таємниця «найсамотнішого в світі» будинку
commentss НОВИНИ Всі новини

Розкрита таємниця «найсамотнішого в світі» будинку

Дослідникам нарешті вдалося дізнатися, хто і для чого побудував будинок

16 грудня 2020, 17:49
Поділіться публікацією:

Будівлю, що розташована в Ісландії на острові Еллідаей називають "найсамотнішим будинком у світі", так як споруда є єдиною на території. Дослідникам нарешті вдалося дізнатися, хто і для чого побудував будинок.

Розкрита таємниця «найсамотнішого в світі» будинку

ФОТО: З відкритих джерел

Згідно з даними видання The Sun, самотню будівлю обладнали для себе мисливці, які приїжджають на місцевість за птахами тупиками. Сам острів служить місцем гніздування морських птахів, тому є заповідною територією. Члени об'єднання мисливців обладнали там свого роду базу відпочинку з місцем для ночівлі.

Відомо, що в будинку також обладнана сауна та система збору дощової води, однак наявність електрики та водопроводу в будівлі не відзначається. Через деякий час, із закінченням будівельних робіт, туристичні агенства стали організовувати для мандрівників одноденні поїздки на Еллідаей.

Багатьох користувачів Мережі вразило існування самотнього будинку. Деякі назвали проживання там "мрією" і "найкращим місцем для порятунку від пандемії коронавірусу", а деякі підкреслили можливу повну відсутність зв'язку на острові.

Журналісти відзначили, що Ісландський острів спорожнів ще в 1930 році, і з тих пір на ньому не було жодного будинку.

До слова, після того, як суспільство дізналося про існування споруди, з'явилося припущення, що її обладнав мільйонер, як укриття на випадок апокаліпсису. Також були розповсюдженими версії про те, що будинок належить релігійному самітнику або відомій ісландській співачці Бьорк. 

Раніше видання "Коментарі" розповідало про унікальні міста, в існування яких важко повірити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини