Головна Новини Суспільство неймовірно Рекордне покарання: українця позбавили прав водія на 56 років
commentss НОВИНИ Всі новини

Рекордне покарання: українця позбавили прав водія на 56 років

Чоловік із Рівненської області неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців

4 липня 2024, 17:01
Поділіться публікацією:

На Рівненщині стався незвичайний випадок: місцевий суд позбавив 29-річного чоловіка права керування автомобілем на 56 років та 6 місяців. Це одне із найтриваліших покарань в історії України у справах про дорожній рух.

Рекордне покарання: українця позбавили прав водія на 56 років

Суд позбавив чоловіка прав водія на півстоліття

Причиною такого рішення стали багаторазові порушення водієм правил дорожнього руху. Він був спійманий за кермом у стані наркотичного сп'яніння, зокрема після того, як йому вже заборонили керувати машиною на 10 років. Востаннє його зупинили на трасі Київ – Чоп, де його поведінка та зовнішній вигляд насторожили патрульних.

“Були звужені зіниці очей, які не реагували на світло, тремтіння рук, неприродна блідість обличчя. Від огляду на вживання наркотиків відмовився категорично”, – розповіли у патрульній поліції.

Чоловік уже п'ять разів траплявся на керуванні автомобілем у нетверезому стані і раніше ігнорував судові заборони. На цей раз суд вирішив застосувати накопичувальний метод покарання, додавши невідбуті строки попередніх стягнень до нового терміну заборони.

Крім позбавлення прав, порушнику призначено адміністративний арешт на 15 діб. Це рішення викликало багато обговорень серед громадян та юристів, багато хто з яких вважає його прецедентним. Обговорення активно триває у соціальних мережах та на форумах, де люди висловлюють різні думки.

Раніше “Коментарі” писали, що у Польщі запровадили нові правила для іноземних водіїв, які займаються комерційним перевезенням пасажирів. За даними польських ЗМІ, тепер для роботи в цій сфері необхідно мати польські права водія, що ставить під сумнів можливості багатьох водіїв із країн за межами Європейського Союзу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини