Головна Новини Суспільство неймовірно Райдужна хмара: у Китаї зафіксували рідкісне оптичне явище (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Райдужна хмара: у Китаї зафіксували рідкісне оптичне явище (ФОТО, ВІДЕО)

У небі з'явилася різнокольорова хмара у формі циліндра

28 серпня 2022, 16:00 comments1579
Поділіться публікацією:

У Китаї жителі міста Хайкоу в провінції Хайнань стали свідками рідкісного оптичного явища — райдужної хмари або, як її ще називають, пілеуса. Про це повідомляє видання LADbible.

Райдужна хмара: у Китаї зафіксували рідкісне оптичне явище (ФОТО, ВІДЕО)

Райдужна хмара. Фото - LADbible

У небі в один момент з'явилася хмара циліндричної форми, що має незвичайне забарвлення, схоже на забарвлення веселки. Це огидне явище можна побачити вкрай рідко, оскільки, щоб воно прикрасило небо, має збігатися одночасно багато факторів.

Райдужна хмара: у Китаї зафіксували рідкісне оптичне явище (ФОТО, ВІДЕО) - фото 2

Зазначається, що коли сонячне світло спрямоване під прямим кутом, світло переломлюється між краплями та кристалами льоду у хмарі, утворюючи колір веселки.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що уродженець Польщі, який проживає у Великій Британії, виростив найбільший огірок у світі. Гігантський овоч занесли до Книги рекордів Гіннеса. Садівникові любителю вдалося обійти минулого рекордсмена, який виростив огірок на 6 см менше. У Мережі показали дивовижні фотографії незвичного вигляду популярного овочів.

Раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що NASA опублікувало нові знімки Юпітера, зроблені телескопом Джеймс Вебб. Космічний телескоп Джеймса Вебба показав дивовижні зображення Юпітера. Таких фотографій короля планет ще не було.

Також портал новин "Коментарі" повідомляв про те, що фахівці попереджають метеозалежних людей про чергове наближення магнітних бур у першому місяці осені. Магнітні бурі здатні погіршити самопочуття, зокрема спричинити перепади артеріального тиску, підвищену дратівливість, стомлюваність, апатію, агресію, а також загострити хронічні захворювання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

soska

28 серпня 2022, 23:06

CEKC Знaкoмствa - Здесь дают в попу и берут в рот без денег и отношений. Красивые и не очень, свободные и в отношениях все они хотят секса, все это анонимно и бесплатно. Регистрация Бесплатная, пользуйся ---- http://bit.do/golaya


Новини