Головна Новини Суспільство неймовірно У Британії виростили найбільший у світі огірок: його занесли до Книги рекордів Гіннеса (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Британії виростили найбільший у світі огірок: його занесли до Книги рекордів Гіннеса (ФОТО)

Виростити гігантський овоч садівнику-аматору не завадила навіть неймовірно сильна спека

27 серпня 2022, 12:40 comments2058
Поділіться публікацією:

Садівник-аматор Себастьян Сускі став новим власником найдовшого у світі огірка — екземпляра Cucumis sativus, який до цього тижня зростав у теплиці на його ділянці. Про це йдеться на сайті Guinness World Records.

У Британії виростили найбільший у світі огірок: його занесли до Книги рекордів Гіннеса (ФОТО)

Найбільший огірок у світі. Фото - Guinness World Records

Попри неймовірно спекотне літо у Великій Британії, Себастьяну вдалося виростити величезний огірок розміром 113,4 см, побивши попередній рекорд на 6,4 см. Проте за цим стоїть непроста історія. Як виявилося, у момент дозрівання огірка британця госпіталізували до лікарні з крововиливом у мозок.

"На щастя, моя дружина Рената доглядала огірка і стежила за тим, щоб вчасно його поливати. Без Ренати я не впорався б", — сказав Себастьян Сускі.

У Британії виростили найбільший у світі огірок: його занесли до Книги рекордів Гіннеса (ФОТО) - фото 2

Себастьян по праву пишається вирощеним ним овочем, тим більше, що він перший виробник із Польщі, чий гігантський фрукт чи овоч занесений до Книги рекордів Гіннесса.

Садівник-аматор зазначив, що не має наміру зупинятися на досягнутому й обов'язково постарається потрапити ще раз у Книгу рекордів Гіннеса.

У Британії виростили найбільший у світі огірок: його занесли до Книги рекордів Гіннеса (ФОТО) - фото 3

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в період з липня до серпня в українських супермаркетах обвалилися ціни на багато популярних серед покупців овочів. За останній місяць найбільше змінилися ціни на молоду картоплю, буряки, червоні помідори та болгарський перець. Докладніше про актуальні ціни на овочі читайте у матеріалі на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, як змінилися середні ціни на продукти в Україні у період з червня до липня 2022 року. У період із червня по липень поточного року в Україні подорожчало м'ясо, овочі, крупи, а також молочні продукти. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини