Головна Новини Суспільство неймовірно Під час шторму в Англії з'явилося «обличчя» Посейдона (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Під час шторму в Англії з'явилося «обличчя» Посейдона (ФОТО)

Фотографу Джеффу Оверсу під час шторму на півдні Британії вдалося зробити неймовірний кадр, на якому він зловив «образ» Посейдона

11 липня 2021, 12:25 comments1285
Поділіться публікацією:

В одному з міст на півдні Британії фотографу ВВС Джеффу Оверсу вдалося сфотографувати незвичайну фотоіллюзію. Він зловив у кадр "образ" Посейдона.

Під час шторму в Англії з'явилося «обличчя» Посейдона (ФОТО)

Фотограф зловив "обличчя" бога морів / Фото: goodfon

Видання повідомляє, що під час шторму чоловік знаходився в місці, де море б'ється хвилями об стіну, створюючи стовп бризок. У результаті виходять ефектні і незвичайні кадри, тому фотографи часто тут бувають, "полюючи" за яскравими знімками.

Джефф розповів, що "зловив" "образ Посейдона" — бога морів і океанів під час припливу води і вітру зі швидкістю понад 80 км/год. Бризки піднялися в повітря і створили візерунок, який нагадує людське обличчя. Такий ефект називається парейдолія — один з видів ілюзії, яка дає можливість побачити зображення або значення там, де його насправді немає. Наприклад, коли ми дивимося на хмари і бачимо там фігурки тварин або людей.

Фотограф опублікував кадр на своєму акаунті в Twitter, і деякі користувачі почали звинувачувати його в фотошопі, але чоловік запевнив, що знімок не обробляв. Інші ж фоловери прийшли у захват: "Відмінне фото", "Неймовірно! Який улов. Приголомшлива картинка", "Феноменальне зображення, вітаю", "Красиве фото".

Під час шторму в Англії з'явилося «обличчя» Посейдона (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що міжнародний конкурс фотографій Ocean Art назвав переможців, яким вдалося зробити унікальні і оригінальні кадри мешканців океану. Перше місце дісталося фотографу Гаетано Гарджуло, якому, як виявилося, зробив знімок восьминіг.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що природа навколо нас вражає своєю красою і величчю. Подаємо кадри, які виглядають як сцени з фільмів, але насправді були зроблені у потрібному місці і в потрібний час.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини