Головна Новини Суспільство неймовірно "Чи не боляче": Чоловік робив обрізання дітям паяльником і отримав умовне
commentss НОВИНИ Всі новини

"Чи не боляче": Чоловік робив обрізання дітям паяльником і отримав умовне

Суд заявив, що зв'язку між процедурою і симптомами, які відчували діти, немає

12 листопада 2020, 16:30
Поділіться публікацією:

Сирієць у Швеції, який видавав себе за лікаря і зробив обрізання дев'яти хлопчикам за допомогою паяльника, був засуджений лише до умовного покарання, громадських робіт і штрафу в розмірі 10 000 доларів.

"Чи не боляче": Чоловік робив обрізання дітям паяльником і отримав умовне

Фото: greek-ru

Як повідомляють місцеві ЗМІ, жителю міста Евле були пред'явлені звинувачення в нападі з заподіянням тілесних ушкоджень і порушення шведського закону про обрізання. Суду повідомили, що деякі з потерпілих скаржилися, що після того, що з ними зробили, було боляче ходити. Прокуратура зажадала для чоловіка двох років в'язниці. Але суд заявив, що за деякими пунктами звинувачення не можуть бути доведені, оскільки не було встановлено зв'язку між процедурами та симптомами, які відчували діти. Якби суд вибрав тюремний термін, обвинуваченому загрожувало б до восьми місяців за ґратами. Замість цього він отримав умовний термін і 180 годин громадських робіт. Йому також доведеться виплатити 55 000 шведських крон (6400 доларів США)  як відшкодування збитку, плюс штраф у розмірі 33 000 шведських крон (3800 доларів США).

Всі дев'ять обрізань були проведені з квітня по травень 2018 року в Евле і сусідньому Содерхамне. Повідомляється, що опікуни хлопчиків зв'язалися з цим чоловіком, громадянином Сирії, через дошкільний заклад для мусульман Білаал і заплатили йому за послуги близько 230 доларів. Швеція вимагає, щоб обрізання виконувалося ліцензованими медичними експертами з використанням відповідних хірургічних інструментів в безпечних умовах.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в США 723 роки в'язниці отримала мати, яка гвалтувала своїх дітей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини