Головна Новини Суспільство неймовірно На висоті 70 метрів: в Лондоні з'явився екстремальний готель під відкритим небом (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

На висоті 70 метрів: в Лондоні з'явився екстремальний готель під відкритим небом (відео)

Людина зможе переночувати в повітрі

11 вересня 2020, 18:01 comments1402
Поділіться публікацією:








У столиці Великобританії почав працювати самий екстремальний в світі готель, гості якого будуть ночувати на висоті 70 метрів і під відкритим небом. Про це пише видання 112.

На висоті 70 метрів: в Лондоні з'явився екстремальний готель під відкритим небом (відео)

На висоті 70 метрів: в Лондоні з'явився екстремальний готель під відкритим небом (відео). Фото: unsplash.

Автором такої неординарної ідеї стала компанія Jeep, яка розмістила на своїй офіційній сторінці відповідне відео про запуск роботи готелю. В описі до відео повідомляється, що, на даний момент, це сама екстремальна точка відпочинку, яка існує. Номер нового готелю виглядає наступним чином: висячий намет підвішується в повітрі на 250 футів над "O2" в Лондоні.

Якщо перевести 250 футів в метри, то вийде близько 76,2 м. Ліжко або, точніше сказати, спальне місце прикріплюється до спеціальної опори на даху будівлі. І виходить, що відвідувачі готелю ночують в повітрі і під відкритим небом. Один з найбільших плюсів такого екстриму — це, звичайно ж, гарний вид на Лондон.



Раніше ми повідомляли, американець піднявся на висоту 7 кілометрів на оберемку повітряних куль (відео). Коли Блейн піднявся на висоту 7 кілометрів 300 метрів, то стрибнув з парашутом і успішно приземлився. 9-річна дочка екстремала весь цей час говорила з батьком по телефону, а по його поверненню сказала, що це було прекрасно.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини