Головна Новини Суспільство неймовірно На висоті 1484 метра над рівнем моря: в ОАЕ з'явиться новий ресторан (фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

На висоті 1484 метра над рівнем моря: в ОАЕ з'явиться новий ресторан (фото)

1484 by Puro пропонує гостям види на вершини та долини гір Хаджар

17 вересня 2020, 14:22 comments1021
Поділіться публікацією:

Новий заклад планують відкрити 1 жовтня цього року в еміраті Рас-Аль-Хайма. Відрізнятися від інших подібних ресторанів він буде своїм розташуванням — на вершині найвищої гори країни — Джебель Джаіс. Про це пише видання thenational.

На висоті 1484 метра над рівнем моря: в ОАЕ з'явиться новий ресторан (фото)

1484 by Puro. Фото: thenational

Ресторан отримав назву 1484 by Puro. Відвідувачі зможуть зовсім скоро побувати там, і насолодитися чудовими краєвидами на долини та вершини гір. Інші місця цієї ресторанної мережі також є на острові Аль-Марджан і в парку оглядового майданчика Джебель-Джайса.

На цій вершині, де ресторатори задумали відкрити таке незвичайне місце, також знаходиться найдовший у світі зіплайн. Тобто можна спуститися по сталевому канату з неймовірно великим відривом від землі.

Весь дизайн автори задумали так, щоб гості змогли сповна помилуватися дивовижним видом. Вікна в ресторані будуть від підлоги й до стелі.

На висоті 1484 метра над рівнем моря: в ОАЕ з'явиться новий ресторан (фото) - фото 2
На висоті 1484 метра над рівнем моря: в ОАЕ з'явиться новий ресторан (фото) - фото 3

Кухня в 1484 by Puro буде інтернаціональною, як і в більшості ресторанів ОАЕ. Відвідувачі зможуть спробувати кальмари фрітта, креветки васабі, смажене курча по-корейськи, смаженого морського окуня і безліч інших смачних страв. Також окремо буде розроблено ранкове меню: яйця Бенедикт, традиційна шакшука і багато іншого.

Керівництво нового закладу заявило, що вони мають намір дотримуватися всіх заходів безпеки, які рекомендовані Всесвітньою організацією охорони здоров'я та Центрами США з контролю і профілактиці захворювань.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини