Головна Новини Суспільство неймовірно Малюк з’явився на світ на парковці пивоварні: як його назвали і що придумав заклад
commentss НОВИНИ Всі новини

Малюк з’явився на світ на парковці пивоварні: як його назвали і що придумав заклад

Немовля народилося на парковці мікроброварні в Мічигані, отримало ім'я на честь заводу

сьогодні, 15:02
Поділіться публікацією:

Незвичайна подія сталася в Мічигані, США. Аарон і Кайл Бейкер, подружжя з Віксбурга, їхали до лікарні, коли зрозуміли, що не встигнуть вчасно. Їхній син, якого згодом назвали Форрест Веллс Бейкер, народився на парковці біля їхньої улюбленої мікроброварні One Well Brewing.

Малюк з’явився на світ на парковці пивоварні: як його назвали і що придумав заклад

Малюк народився на парковці улюбленої пивоварні батьків

Пивоварня, яка стала випадковим місцем народження малюка, вирішила відзначити цю подію по-особливому — вони випустили новий сорт пива на честь Форреста. Напій отримав назву "Special Delivery" (що перекладається як "Спеціальна доставка") і має криваво-помаранчевий відтінок. Батьки новонародженого навіть допомагали змішувати інгредієнти під час приготування пива.

Кайл Бейкер, мама малюка, розповіла в інтерв'ю, що коли їхні друзі вперше почули історію, то подумали, ніби вони просто вирішили випити пива, коли у неї почалися перейми. Але насправді все вийшло зовсім випадково — подружжя просто зупинилося на парковці своєї улюбленої пивоварні, чекаючи швидку допомогу.

Власник One Well Brewing Кріс О'Ніл також долучився до святкування. Він пожартував, що хоча Форресту доведеться чекати ще 21 рік, щоб легально випити пиво, він вже заслужив "безкоштовне пиво на все життя". Ця історія швидко стала відомою серед клієнтів пивоварні, і тепер усі чекають випуску нового елю наприкінці місяця.

Читайте також на порталі “Коментарі” — У незвичайних обставинах на борту рейсу MS887, який виконував переліт з Каїра до Дуала, на світ з'явилася дівчинка. Національний авіаперевізник Єгипту, EgyptAir, вирішив нагородити новонароджену неабияким подарунком – довічним квитком на всі свої рейси. Подія стала справжнім святом для екіпажу і пасажирів, свідками якого вони стали.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини