Головна Новини Суспільство неймовірно Авіакомпанія подарувала безкоштовний довічний квиток на усі рейси дівчинці
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіакомпанія подарувала безкоштовний довічний квиток на усі рейси дівчинці

Новонароджена на борту EgyptAir отримала довічний квиток на всі рейси авіакомпанії

сьогодні, 17:58
Поділіться публікацією:

У незвичайних обставинах на борту рейсу MS887, який виконував переліт з Каїра до Дуала, на світ з'явилася дівчинка. Національний авіаперевізник Єгипту, EgyptAir, вирішив нагородити новонароджену неабияким подарунком – довічним квитком на всі свої рейси. Подія стала справжнім святом для екіпажу і пасажирів, свідками якого вони стали.

Авіакомпанія подарувала безкоштовний довічний квиток на усі рейси дівчинці

Дитина, народжена на висоті 10 тисяч метрів, отримала безкоштовний квиток від EgyptAir

Інцидент стався на літаку Boeing 737-800. У пасажирки з Камеруну, яка перебувала на борту, раптово почалися пологи. Екіпаж літака негайно відреагував та надав необхідну допомогу жінці. Пологи пройшли успішно, і незабаром на світ з'явилася дівчинка. Після цього екіпаж продовжив надавати першу допомогу як матері, так і новонародженій.

Для гарантування безпеки пасажирки та дитини було ухвалено рішення здійснити екстрену посадку в міжнародному аеропорту Куфра, що на півдні Лівії. Місцева влада зустріла літак та забезпечила доставку матері й дитини до лікарні для подальшого обстеження.

Після перевірки стану здоров’я мати й новонароджена були відправлені до лікарні, де їм надали подальшу медичну допомогу. Літак продовжив свій рейс до Дуали, де успішно приземлився з усіма пасажирами на борту.

Раніше “Коментарі” писали, що олімпійський чемпіон з футболу, воротар Арнау Тенас, потрапив у незручну ситуацію в аеропорту Парижа, коли золота медаль під його майкою викликала спрацювання металодетектора. Це привернуло увагу пасажирів та співробітників аеропорту.

Крім того, “Коментарі” розповідали про топ-10 найнебезпечніших аеропортів світу: місця, де приземлення це справжнє випробування



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини