Головна Новини Суспільство неймовірно 60 років англійка жила з кісточкою апельсина в носі
commentss НОВИНИ Всі новини

60 років англійка жила з кісточкою апельсина в носі

Мешканка англійського Західного Йоркшира Бетті Макфейл з дитинства жила з застрягла в носі кісточкою від апельсина і виявила її тільки в 68 років

17 грудня 2020, 01:00
Поділіться публікацією:

68-річна Бетті Макфейл позбулася стороннього тіла через 60 років після його попадання в ніс. Дивовижна історія трапилася з однією дівчиною, яка протягом довгого часу жила з кісточкою апельсина в носі.

60 років англійка жила з кісточкою апельсина в носі

ФОТО: З відкритих джерел

Так, Бетті Макфейл забула як її брат-близнюк під час сварки  зачепив рукою апельсин, який вона їла, після чого кісточка потрапила дівчинці в ніс. Все життя жінка від страждала від нежиті і проблем з диханням, вона дихала тільки через рот. Більше ніж через півстоліття жінка змогла вичіхати кісточку.

"Я можу нормально дихати, це диво, що я можу правильно дихати вперше за багато років. Я сказала своїй дочці Луїзі, що ніхто не повірить цьому, тому я подзвонила своєму братові-близнюку, і Тоні сказав: "Хіба ти не пам'ятаєш, що ти їла апельсин під час сварки?", — розповіла жінка.

Всі ці роки англійка страждала від постійних респіраторних захворювань, нежиті і утруднене дихання.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що представники Всесвітньої метеорологічної організації (WMO) опублікували знімки погодних явищ, які були визнані кращими в цьому році. На сайті організації зазначено, що участь в фотоконкурсі взяло понад 1000 знімків, тому вибір було зробити дуже складно, адже кожен кадр був дуже красивим і захоплюючим. З них представники організації обрали 70 фотографій і влаштували публічне голосування, в результаті якого Журю конкурсу, що складається з метеорологів і фотографів, вибрало 14 кращих знімків. Ці кадри прикрасять календар на 2021 рік (за однією фотографії на місяць головна обкладинка).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини