Головна Новини Суспільство неймовірно Хлопець з найдовшим волоссям у світі: як виглядає рекордсмен
commentss НОВИНИ Всі новини

Хлопець з найдовшим волоссям у світі: як виглядає рекордсмен

17-річний американець встановив світовий рекорд з найдовшого волосся серед підлітків-чоловіків

22 липня 2024, 14:14
Поділіться публікацією:

Рубен Локс Твіс-молодший, 17-річний представник корінного народу лакота з Південної Дакоти, потрапив до Книги рекордів Гіннеса завдяки своїй вражаючій шевелюрі довжиною 161 см. Він не стригся протягом двох років, перевершивши попередній рекорд, встановлений індійцем Сідакдіпом Сінгхом Чахалом.

Хлопець з найдовшим волоссям у світі: як виглядає рекордсмен

Американець встановив світовий рекорд з найдовшого волосся серед чоловіків

Спочатку рішення Рубена відростити волосся було пов'язане зі страхом перед машинкою для стрижки, але з часом воно переросло в щось більше.

Для народу лакота довге волосся має глибоке культурне значення, символізуючи духовну силу та зв'язок з предками.

"Культурно лакота мають довге волосся. Це частина нашого нагі (духу). Це те, ким я є. Я пишаюся тим, що представляю свою сім'ю і народ лакота", — розповів хлопець.

Хлопець з найдовшим волоссям у світі: як виглядає рекордсмен - фото 2

Догляд за таким довгим волоссям вимагає чимало часу та зусиль. Щоранку Рубен присвячує близько 20 хвилин миттю волосся шампунем і кондиціонером. Потім година йде на сушку, а ще 10 хвилин – на розплутування, розчісування та заплітання волосся у довгу косу, яку він зазвичай носить.

Офіційне вимірювання волосся Рубена відбулося у перукарні, де його косу розплели, вимили та розчесали, а потім акуратно розклали на столі, щоб визначити найдовше пасмо. Після трьох вимірювань було визначено середню довжину, яка й стала офіційним рекордом Рубена.

Хлопець з найдовшим волоссям у світі: як виглядає рекордсмен - фото 3

Рубен пишається своїм волоссям і не планує його стригти. Він розповідає, що багато людей надихнулися його прикладом та почали відрощувати власне волосся. Єдиним недоліком такої довжини, за його словами, є те, що волосся іноді застрягає у дверцятах автомобілів або чіпляється за ручки душових кабін.

Раніше “Коментарі” писали, що на офіційному сайті Книги рекордів Гіннеса з’явилося ім’я Алії Насирової, уродженки України, яка зараз мешкає у Словаччині. Алія стала рекордсменкою за найдовше волосся серед живих жінок, його довжина складає вражаючі 257,33 см. Цікаво, що її волосся перевищує її власний зріст (165 см).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини