Головна Новини Суспільство неймовірно Найдовше волосся у світі: українка встановлює новий світовий рекорд
commentss НОВИНИ Всі новини

Найдовше волосся у світі: українка встановлює новий світовий рекорд

Українка Алія Насирова потрапила до Книги рекордів Гіннеса за найдовше волосся

23 квітня 2024, 12:00
Поділіться публікацією:

На офіційному сайті Книги рекордів Гіннеса з’явилося ім’я Алії Насирової, уродженки України, яка зараз мешкає у Словаччині. Алія стала рекордсменкою за найдовше волосся серед живих жінок, його довжина складає вражаючі 257,33 см. Цікаво, що її волосся перевищує її власний зріст (165 см) майже на метр та є довшим навіть за зріст найвищої людини на планеті, Султана Кьосена, чий зріст 251 см.

Найдовше волосся у світі: українка встановлює новий світовий рекорд

Українка Алія Насирова потрапила до Книги рекордів Гіннеса за найдовше волосся

35-річна Алія не тільки встановила світовий рекорд, але й є відомою художницею і графічною ілюстраторкою. Вона використовує свою унікальну особливість для творчості та як частину своєї модельної кар'єри. Вона ніколи не стриглася, вірячи, що її довге волосся надихатиме інших цінувати природну красу. "Я сподіваюся, що моя історія допоможе людям полюбити і прийняти свою природність", — ділиться Насирова.

Найдовше волосся у світі: українка встановлює новий світовий рекорд - фото 2

Догляд за таким довгим волоссям вимагає часу та особливого підходу. Алія миє волосся раз на тиждень, процес укладання займає близько 30 хвилин, а висихання може тривати до доби. Вона уникає теплової обробки, дозволяючи волоссю висихати природньо, і вважає за краще розчісувати його лише після повного висихання. Насирова використовує натуральні засоби, виготовляє маски самостійно та регулярно обрізає посічені кінчики. "Здорове харчування, вітаміни та регулярні масажі шкіри голови допомагають мені підтримувати красу та здоров'я мого волосся", — каже вона.

Рекорд не тільки приніс Алії славу, але й зміцнив її впевненість у власній унікальності. Вона часто отримує запитання про фото з її довгим волоссям і любить, коли її особливість надихає інших на власні досягнення. Насирова пишається тим, що її волосся стало символом не лише особистої гордості, а й джерелом натхнення для інших.

Найдовше волосся у світі: українка встановлює новий світовий рекорд - фото 3

Нагадаємо, що поляк Павел Дуракевіч встановив новий світовий рекорд, пройшовши і пробігши 3409,75 км босоніж навколо Піренейського півострова. Рекорд, зафіксований Книгою рекордів Гіннеса, був встановлений в результаті піврічної подорожі, яка розпочалася на півдні Франції та завершилася в іспанському місті Сан-Хосе.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Тоня Гиріна

24 квітня 2024, 20:06

Просто складно уявити, скільки ця дівчина докладає зусиль, щоб доглядати за такою розкішною зачіскою! У мене в самої локони десь 70 см в довжину. При цьому доводиться підбирати для себе хороший шампунь від випадіння та сонцезахист для волосся https://japan-shampoo.com.ua/category/volosi-zashchita-ot-solntsa-kupit Це дуже важливо для загального здоров’я волосся.

Харя Кришны

23 квітня 2024, 12:29

На кровати похожа на муху. И вообще, насекомое какое-то.


Новини