Головна Новини Суспільство неймовірно Хлопець виявив на пляжі «скелет русалки» (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Хлопець виявив на пляжі «скелет русалки» (ВІДЕО)

Блогер з Америки опублікував у себе в соціальній мережі TikTok ролик, на якому витягує з води «скелет русалки»

19 травня 2021, 11:50 comments1091
Поділіться публікацією:

Хтось, прогулюючись по пляжу знаходить цінні речі, хтось дивних морських мешканців, викинутих хвилями на берег, а блогер з США натрапив на "скелет русалки".

Хлопець виявив на пляжі «скелет русалки» (ВІДЕО)

Блогер натрапив на "останки русалки" / фото: goodfon

Американець, зареєстрований у соціальній мережі TikTok як jjjmc12, опублікував на своїй сторінці відеоролик, на якому йде по пляжу і витягує з води дивний предмет або останки невідомої істоти. На кадрі видно, що у нього є маленький череп, який нагадує людський, а також хребет, який переходить в рибний хвіст. Блогер припустив, що ці останки належать маленькій русалці.

"Що за риба? Боже мій, що це, чорт забирай", — злякався блогер.

За короткий час його пост зібрав понад 22 мільйонів переглядів і масу коментарів, в яких користувачі мережі діляться своїми припущеннями. "Всі говорять, що це русалка, але я думаю, що це чаклунська лялька", "Справжня сирена або русалка", "Особисто я вважаю, що русалки існують", "Покладіть це в сумку і продайте","Якби це була правда, ти б не доторкнувся до нього "- написали фоловери.

Нагадаємо, що мешканка Австралії під час прогулянки на пляжі помітила на піску "язик русалки". За зовнішнім виглядом воно не нагадувало ні рибу, ні водорості. Жінка сфотографувала знахідку і звернулася до місцевого екологічного центру. Виявилося, що це був кораловий поліп, якого зустріти на суші велика рідкість.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що під час прогулянки на пляжі в Таїланді подружжя виявило амбру (блювоту кашалота), вартістю 600 тисяч доларів. Цю речовину називають "плавучим золотом", і вона дуже цінується на міжнародному ринку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини